Life

DIGI, ofertă importantă pentru toți românii. Clienții pot beneficia de o reducere majoră

DIGI, campanie specială pentru toate persoanele din România. Utilizatorii se pot bucura de o micșorare foarte semnificativă.
05.12.2023 | 08:50
DIGI oferta importanta pentru toti romanii Clientii pot beneficia de o reducere majora
DIGI, campanie specială pentru toate persoanele din România. Utilizatorii se pot bucura de o micșorare foarte semnificativă. Sursa foto: economedia.ro
ADVERTISEMENT

DIGI, ofertă importantă pentru toți românii. Clienții pot beneficia de o reducere majoră în ultima lună din 2023. Operatorul de servicii de telecomunicații are o promoție care nu trebuie trecută cu vederea de nimeni.

DIGI, campanie specială pentru toate persoanele din România. Utilizatorii se pot bucura de o micșorare foarte semnificativă

DIGI are perioada aceasta o campanie specială pentru toate persoanele din România. Utilizatorii se pot bucura de o micșorare foarte semnificativă, care este disponibilă în toate magazine, cât și în mediul online.

ADVERTISEMENT

Românii pot accesa promoția intitulată „Bucuria vine Nelimitat” și prin intermediul reprezentanților de vânzări. Aceasta surprinde clienții, persoane fizice, cu o reducere de 50% din valoarea abonamentului, pe o perioadă de 6 luni.

Tot ce trebuie să facă oamenii este să se porteze în rețeaua mobilă, în perioada 4 decembrie 2023 – 31 ianuarie 2024. Abonații care aleg să aducă unul sau mai multe numere de telefon în rețea beneficiază de prețuri speciale timp de o jumătate de an.

ADVERTISEMENT

„Portează mai multe numere la DIGI și prețul abonamentului Nelimitat devine din ce în ce mai mic. În plus, ai net și minute infinite pentru momente împlinite”, este anunțul de pe pagina companiei DIGI.

Care sunt prețurile abonamentelor campaniei de la DIGI

Prețurile abonamentelor puse la dispoziție de această campanie de la DIGI sunt curprinse între 1 euro/lună și 2,5 euro/lună, la încheierea unui contract pe o perioadă de 24 de luni. Promoția se aplică pentru portări din prepaid, dar și din postpaid.

ADVERTISEMENT

Discountul se acordă pentru lunile 7-9, respectiv 19-21 din contractul care se încheie de fiecare persoană în parte. În plus, pe durata celor 6 luni de reducere, clienții se bucură de tarife avantajoase pentru pachetul Nelimitat în funcție de numărul de abonamente contractate.

Mai exact, este vorba de un cost de 2,5 euro/lună pentru un singur număr de telefon portat, 2 euro/lună pentru două numere de telefon transferate și 1,75 euro/lună pentru trei abonamente aduse în această rețea mobilă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, clienții DIGI beneficiază de un cost de 1,5 euro/lună pentru 4 sau 5 numere de telefon portate. În altă ordine de idei, oamenii trebuie să știe că abonamentul Nelimitat are net și minute naționale nelimitate, SMS-uri nelimitate în rețea și 3.000 de minute internaționale.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
"Discriminare fără precedent!" / "Umilitor!" Reacție la nivel înalt din Rusia
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Mărturia salvatorului Marei, olimpica înjunghiată în plină stradă de iubit. Momentul în care...
Mărturia salvatorului Marei, olimpica înjunghiată în plină stradă de iubit. Momentul în care eleva de 17 ani e atacată, surprins de camerele de supraveghere
Cât de mare e riscul ca Rusia să ciuntească Republica Moldova. O profesoară...
Cât de mare e riscul ca Rusia să ciuntească Republica Moldova. O profesoară româncă din SUA explică la ce să ne așteptăm
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Omul care a făcut toată România să râdă. O poveste de film
Omul care a făcut toată România să râdă. O poveste de film
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Văduva lui Navalnîi spune ce face Putin cu trupul soțului ei. „E demonic,...
Văduva lui Navalnîi spune ce face Putin cu trupul soțului ei. „E demonic, credința lui e falsă”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă