Life

DIGI, ofertă importantă pentru toți românii. Clienții pot beneficia de o reducere majoră

DIGI, campanie specială pentru toate persoanele din România. Utilizatorii se pot bucura de o micșorare foarte semnificativă.
05.12.2023 | 08:50
DIGI oferta importanta pentru toti romanii Clientii pot beneficia de o reducere majora
DIGI, campanie specială pentru toate persoanele din România. Utilizatorii se pot bucura de o micșorare foarte semnificativă. Sursa foto: economedia.ro
ADVERTISEMENT

DIGI, ofertă importantă pentru toți românii. Clienții pot beneficia de o reducere majoră în ultima lună din 2023. Operatorul de servicii de telecomunicații are o promoție care nu trebuie trecută cu vederea de nimeni.

DIGI, campanie specială pentru toate persoanele din România. Utilizatorii se pot bucura de o micșorare foarte semnificativă

DIGI are perioada aceasta o campanie specială pentru toate persoanele din România. Utilizatorii se pot bucura de o micșorare foarte semnificativă, care este disponibilă în toate magazine, cât și în mediul online.

ADVERTISEMENT

Românii pot accesa promoția intitulată „Bucuria vine Nelimitat” și prin intermediul reprezentanților de vânzări. Aceasta surprinde clienții, persoane fizice, cu o reducere de 50% din valoarea abonamentului, pe o perioadă de 6 luni.

Tot ce trebuie să facă oamenii este să se porteze în rețeaua mobilă, în perioada 4 decembrie 2023 – 31 ianuarie 2024. Abonații care aleg să aducă unul sau mai multe numere de telefon în rețea beneficiază de prețuri speciale timp de o jumătate de an.

ADVERTISEMENT

„Portează mai multe numere la DIGI și prețul abonamentului Nelimitat devine din ce în ce mai mic. În plus, ai net și minute infinite pentru momente împlinite”, este anunțul de pe pagina companiei DIGI.

Care sunt prețurile abonamentelor campaniei de la DIGI

Prețurile abonamentelor puse la dispoziție de această campanie de la DIGI sunt curprinse între 1 euro/lună și 2,5 euro/lună, la încheierea unui contract pe o perioadă de 24 de luni. Promoția se aplică pentru portări din prepaid, dar și din postpaid.

ADVERTISEMENT

Discountul se acordă pentru lunile 7-9, respectiv 19-21 din contractul care se încheie de fiecare persoană în parte. În plus, pe durata celor 6 luni de reducere, clienții se bucură de tarife avantajoase pentru pachetul Nelimitat în funcție de numărul de abonamente contractate.

Mai exact, este vorba de un cost de 2,5 euro/lună pentru un singur număr de telefon portat, 2 euro/lună pentru două numere de telefon transferate și 1,75 euro/lună pentru trei abonamente aduse în această rețea mobilă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, clienții DIGI beneficiază de un cost de 1,5 euro/lună pentru 4 sau 5 numere de telefon portate. În altă ordine de idei, oamenii trebuie să știe că abonamentul Nelimitat are net și minute naționale nelimitate, SMS-uri nelimitate în rețea și 3.000 de minute internaționale.

ADVERTISEMENT