Life

RCS RDS, lovitură totală pentru Netflix și HBO. Oferta Digi care destabilizează Vodafone și Orange. Costă doar 3 lei să vezi totul

RCS RDS lovește din plin Netflix și HBO. O oferă Digi la doar 3 lei destabilizează de asemenea și Vodafone, dar și Orange.
19.11.2023 | 10:30
RCS RDS lovitura totala pentru Netflix si HBO Oferta Digi care destabilizeaza Vodafone si Orange Costa doar 3 lei sa vezi totul
RCS RDS, lovitură totală pentru Netflix și HBO. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

RCS RDS le dă o lovitură puternică celor de la Netflix și HBO. Digi are o oferă de doar 3 lei care destabilizează inclusiv Vodafone și Orange. Ce vor putea să facă clienții și ce avantaje primești după ce achiți această sumă?

RCS RDS, lovitură totală pentru Netflix și HBO

Digi RCS RDS este unul dintre operatorii care a reușit să se impună pe piața din România. Prețurile abonamentelor pentru internet, cablu, dar și pentru telefonie sunt unele extrem de accesibile, iar mulți români le-au ales până acum..

ADVERTISEMENT

De această dată, Digi RCS-RDS vine cu o nouă opțiune prin care lovește din plin Netflix și HBO. Este vorba despre o extraopțiune mai degrabă pentru cei care au deja un abonament la cablu, dar e valabilă și pentru cei care vor să își achiziționeze unul.

Opțiunea Film Now oferită de Digi RCS-RDS va concura direct cu Netflix, platforma adorată de români, dar și cu HBO. Prin intermediul ei, abonații se pot bucura de filme noi, oricând doresc. Este vorba atât despre filme noi, cât și despre filme mai vechi.

ADVERTISEMENT

Oferta Digi de doar 3 lei care destabilizează Vodafone și Orange

Activarea acestei extraopțiuni nu costă decât 3 lei. Astfel, cei care au deja un abonament tv Digital de 30 de lei, nu trebuie decât să o activeze. Pentru persoanele care nu au un contract cu Digi în schimb, pașii sunt foarte simpli.

Conform ofertei de pe site-ul oficial al Digi RCS RDS, orice client poate comanda acest pachet online. Abonamentul costă 30 de lei, iar la comandă se mai adaugă și Film Now, în valoare de doar 3 lei. Aceasta este și suma care va fi plătită lunar pentru a beneficia de această opțiune.

ADVERTISEMENT

„Activează extraopțiunea Film Now și bucură-te de filme noi, filme bune, tot ce-ți trebuie pentru o seară perfectă! Descoperă acum Film Now și bucură-te de cele mai noi filme alături de cei dragi.

Pentru a beneficia de extraopțiunea Film Now, trebuie să ai activ serviciul de televiziune. Comandă TV Digital cu 30 LEI / lună si adaugă la comanda ta și Film Now”, este oferta RCS RDS care va concura cu Netflix și HBO.

ADVERTISEMENT

Menționăm că tot pe site-ul operatorului, abonații pot vedea și programul de pe Film Now. Astfel, în fiecare zi, pe această platformă rulează noi filme, pe gusturile tuturor.

ADVERTISEMENT
Tags: