Life

Digi RCS-RDS a făcut anunțul care va bucura milioane de oameni. S-a lansat noul serviciu, fără costuri suplimentare

Digi RCS-RDS, veste uriașă pentru abonații săi. Care este funcția pe care o pot folosi de acum înainte, fără bani în plus.
18.02.2024 | 16:20
Digi RCSRDS a facut anuntul care va bucura milioane de oameni Sa lansat noul serviciu fara costuri suplimentare
Digi RCS-RDS, veste uriașă pentru abonații săi. Care este funcția pe care o pot folosi de acum înainte, fără bani în plus. Sursa foto: linkedin.com
ADVERTISEMENT

Digi RCS-RDS a făcut anunțul care va bucura milioane de oameni. S-a lansat noul serviciu, fără costuri suplimentare. Care sunt beneficiile de care se bucură clienții în domeniul telecomunicațiilor începând din luna februarie.

Digi RCS-RDS, veste uriașă pentru abonații săi. Care este funcția pe care o pot folosi de acum înainte, fără bani în plus

Digi RCS-RDS are o veste uriașă pentru abonații săi. Care este funcția pe care o pot folosi de acum înainte, fără bani în plus. Compania a transmis pe site-ul personal că românii care stau în Spania au numai motive de bucurie.

ADVERTISEMENT

Începând cu data de 12 februarie 2024 firma a lansat cele mai noi tehnologii din domeniul telecomunicațiilor. Concret, toată lumea care deține telefoane compatibile poate opta pentru 5G fără niciun cost adițional.

Serviciul 5G reprezintă o soluție avansată și eficientă pentru nevoile de conectivitate ale utilizatorilor. Acesta are rolul de a reduce latența și de a asigura o navigare mai rapidă. În plus, abonații de telefonie mobilă se vor bucura de o experiență optimă de navigare.

ADVERTISEMENT

Printre acestea se numără, conform DIGI DCS-RDS capacitățile superioare pentru accesul la internet, transferul rapid de date, stabilitatea crescută a conexiunii și latența redusă. Așadar, românii din Spania se pot conecta automat la rețeaua 5G dacă au un telefon mobil compatibil.

Care sunt avantajele tehnologiei 5G de la DIGI DCS-RDS

Tehnologia 5G de la DIGI DCS-RDS oferă clienților din Spania o serie de avantaje importante. Unul dintre acestea are legătură cu viteza care este mult mai bună decât la vechile tehnologii, cum ar fi 4G.

ADVERTISEMENT

Viteza de transfer a datelor este mai mare decât în cazul tehnologiei 4G. Acest lucru permite accesul rapid la conținutul online și descărcarea facilă a fișierelor multimedia. Un alt beneficiu este latența redusă.

Această latență poate contribui la o experiență îmbunătățită pentru navigarea pe internet, redarea conținutului VR, a jocurilor de înaltă rezoluție și în reducerea timpului de răspuns al aplicațiilor online. Al treilea avantaj este conexiunea stabilă.

ADVERTISEMENT

Conform anunțului făcut de DIGI DCS-RDS rețeaua 5G poate susține un număr considerabil mai mare de dispozitive conectate simultan. În plus, noua tehnologie asigură o conexiune mai stabilă, care implică o distribuție mai eficientă a resurselor infrastructurii mobile.

ADVERTISEMENT