Life

Digi RCS RDS, transformare majoră. Ce anunț au făcut reprezentanții companiei

Transformarea majoră prin care va trece Digi RCS-RDS, din luna mai. Anunțul pe care l-au făcut reprezentanții companiei, de curând.
11.04.2024 | 20:53
Digi RCS RDS transformare majora Ce anunt au facut reprezentantii companiei
Prin ce schimbare va trece Digi RCS RDS. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Compania Digi RCS RDS urmează să treacă printr-o schimbare destul de mare. Se va întâmpla din luna mai, iar modificarea se va produce în beneficiul clienților, potrivit spuselor reprezentanților. Despre ce este vorba, mai exact?

Prin ce schimbare va trece Digi RCS RDS din luna mai

Digi RCS RDS datează în România de peste două decenii, respectiv de la începutul anilor 2000. Zoltan Teszari este fondatorul firmei, care astăzi este atât rețea de cablu, cât și de internet sau de telefonie mobilă și fixă.

ADVERTISEMENT

Mulți români apelează la serviciile Digi RCS RDS, deoarece compania s-a remarcat prin costuri mai mici ale abonamentelor. Totodată, în ultima vreme, numărul celor care și-au portat numărul de telefon la Digi a crescut considerabil față de rețelele concurente, precum Vodafone, Orange sau Telekom.

Din luna mai a acestui an, Digi RCS RDS va avea parte de o transformare referitoare la denumire. După ce s-a observat că sunt mai obișnuiți clienții cu denumirea de Digi, s-a decis renunțarea la ”RCS RDS”, în favoarea Digi România.

ADVERTISEMENT

Odată cu această decizie a reprezentanților Digi RCS RDS, va trebui intervenit și asupra campaniior promoționale. Totodată, aflați că originea RCS RDS este o fuziune între companiile Romanian Cable Systems și Romania Data Systems.

Aplicația Digi România, disponibilă pentru descărcat

Până la schimbarea denumirii, clienții firmei pot descărca aplicația Digi România prin care pot avea diferite avantaje, precum: achitarea facturii online, adăugarea unor extraopțiuni sau programarea instalării serviciilor.

ADVERTISEMENT

”Digi România este aplicația mobilă a principalului furnizor de telecomunicații din România. Prin ea te poți abona, plăti factura, porta numere de telefon mobil sau să iți adaugi extraopțiuni. Poți chiar și să-ti programezi instalarea serviciilor.

Cele mai bune oferte sunt mereu la Digi, iar acum le găsești mereu pe net, în aplicația Digi România. Internet fix cu 1000 Mbps, Digi Mobil Optim Nelimitat, Televiziune disponibilă oriunde – suficiente motive să fii sau să vii la Digi. Nu am uitat nici de portare – vii cu numărul tău în rețeaua Digi Mobil făra complicații, fără așteptare. Totul online.

ADVERTISEMENT

Tot din aplicație găsești cel mai apropiat magazin Digi, poți activa factura electronica sau să ne ceri asistență tehnică. Totul la un click distanta!”, potrivit digi.ro

ADVERTISEMENT
Tags: