Life

Gigantul care vrea să spargă supremația Digi RCS RDS. A venit cu o ofertă irezistibilă. Și platforma Netflix are de suferit

Digi RCS RDS și Netflix au un nou rival pe piața din România. Televiziunea care are toate șansele să ”fure” abonații celor doi giganți.
06.04.2024 | 12:48
Gigantul care vrea sa sparga suprematia Digi RCS RDS A venit cu o oferta irezistibila Si platforma Netflix are de suferit
Noua televiziune care are toate șansele să ”fure” abonații Digi RCS RDS și Netflix. Sursa foto: Pixabay, Facebook
ADVERTISEMENT

Lupta furnizorilor de servicii de televiziune a început să fie din ce în ce mai acerbă. Românii caută să aibă acces la cât mai multe filme și, dacă este posibil, la un preț rezonabil. Deși mulți au migrat către platforme celebre, popularitatea lor este amenințată de un gigant care a intrat, deja, pe piața din România.

DIGI RCS RDS și Netflix au un nou rival pe piața din România

În ultimii ani, marii furnizori de servicii de televiziune au încercat să vină cu fel de fel de promoții pentru clienți. Astfel, Digi RCS RDS a lansat constant campanii prin care fideliza abonații sau oferea servicii la preț redus.

ADVERTISEMENT

De obicei, pe piața din România, de-a lungul timpului, s-au făcut remarcați câțiva giganți. Lupta s-a dus între Digi RCS RDS, Orange și Vodafone. Însă, de acum încolo, DIGI RCS RDS va avea un nou rival. 

Pe piața din România a apărut o nouă televiziune de filme, menită să îi țină pe români cu ochii lipiți de ecrane. Amenințarea nu va fi doar pentru televiziunile deja existente, ci și pentru platformele Netflix sau Disney +.

ADVERTISEMENT

Noua televiziune se numește Film Mania și este disponibilă doar pentru românii care au semnate contracte cu operatorii Orange sau Vodafone. Trebuie precizat faptul că pentru această televiziune de filme, abonații nu vor plăti cost suplimentar.

Ce filme pot urmări românii pe Film Mania

Orange a lansat noua televiziune ca o strategie de marketing menită să ia fața rivalilor. Chiar dacă Digi RCS RDS are Film Now, acesta este prezent în grilă doar contra cost.

ADVERTISEMENT

Film Mania nu este o amenințare doar pentru Digi RCS RDS, ci și pentru Netflix. Așa cum știm cu toții, filmele de pe platformă se pot viziona contra unui abonament lunar.

Film Mania a ajuns în România pentru a oferi producții de calitate tuturor abonaților Orange și Vodafone. Pentru luna aprilie, televiziunea a prezentat deja ”artileria” de filme, iar titlurile nu sunt deloc puține la număr.

ADVERTISEMENT

Românii care au în grila lor Film Mania se pot bucura de ”Casino”, ”Point break”, ”Evadare din New York” sau ”Obsesia”. Tot în luna aprilie, Film Mania va rula și producții precum ”Zorro”, ”Dragonul de aur” sau ”Cel care dansează cu lupii”.

Lansarea Film Mania în România este cea de-a doua lovitură pe care Orange o dă celor de la RCS RDS. Înainte de asta, Orange a pus la dispoziția tuturor abonaților acces gratuit la HBO, pe o perioadă de un an. În acest timp, DIGI RCDS RDS oferea doar 50% reducere la pachetul HBO MAXPACK care includea mai multe posturi TV și HBO Max.

ADVERTISEMENT