Life

Lovitură totală pentru Digi RCS RDS, Orange și Telekom. Un abonament TV, lansat de ucraineni, a apărut în România. Ai canale premium pentru doar 20 de lei pe lună

Ucrainenii au lansat un abonament TV care are toate șansele să fie pe placul românilor. Care este costul pe care trebuie să îl plătească doritorii, în fiecare lună.
06.04.2024 | 13:56
Lovitura totala pentru Digi RCS RDS Orange si Telekom Un abonament TV lansat de ucraineni a aparut in Romania Ai canale premium pentru doar 20 de lei pe luna
Noul abonament TV lansat de ucraineni are toate șansele să îi cucerească pe români. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Un lucru este cert: românii au de unde alege atunci când vine vorba de canale și abonamente TV. Deși există numeroase variante pe piața locală, mereu este loc de mai mult. Astfel, un abonament TV lansat de ucraineni a ajuns și pe teritoriul țării noastre.

Noul abonament TV lansat de ucraineni are toate șansele să îi convingă pe români

Românii nu se pot plânge atunci când vine vorba de diversitatea programelor TV. Aceștia au de unde alege, mai ales că, în mod constant, apar posturi și abonamente TV noi. Acum, o nouă amenințare pentru clasicele Digi RCS RDS, Orange și Telekom o reprezintă un abonament TV lansat de ucraineni.

ADVERTISEMENT

MEGOGO este un serviciu digital destul de popular, având în vedere că este specializat în televiziunea online. Anul 2024 vine cu o schimbare majoră care adaugă în portofoliul MEGOGO alte cinci televiziuni, printre care HBO, HBO2, HBO3, Cinemax și Cinemax 2.

Pe teritoriul României, MEGOGO va fi introdus în pachetul HBO MAXPACK, iar cei care doresc să se bucure de acest abonament TV vor trebui să plătească lunar 19.99 de lei.

ADVERTISEMENT

MEGOGO s-ar putea să fie destul de interesant pentru români, mai ales că nu vine la pachet doar cu televiziunile menționate. Acest abonament TV pune la dispoziția celor care îl plătesc și alte posturi TV deținute de Warner Bros.

Canalele TV care vor putea fi urmărite cu ajutorul MEGOGO

Astfel, românii care vor plăti 19.99 de lei pe lună, se vor putea bucura de Discovery Channel, TLC, Food Network, Warner TV, Cartoonito, dar și multe altele. Toate vor fi disponibile în cadrul abonamentului ”Optim TV”.

ADVERTISEMENT

Constantin Pandele, responsabilul de dezvoltarea MEGOGO în România este foarte mândru de pasul făcut. În acest fel, românii se vor putea bucura de conținut de calitate și de divertisment digital.

”Adoptând viitorul divertismentului, suntem mândri să aducem televiziunile HBO și Cinemax în familia noastră. Pe măsură ce desfășurăm acest nou capitol, continuăm să redefinim limitele divertismentului digital.”, a declarat acesta, potrivit wall-street.ro.

ADVERTISEMENT

Poate că unul dintre cele mai mari avantaje ale MEGOGO este faptul că este un serviciu exclusiv online, ceea ce înseamnă că poate fi accesat de oriunde. Cu alte cuvinte, nu este necesar să fii în fața televizorului pentru a urmări emisiunea preferată.

De asemenea, MEGOGO poate fi accesat de pe laptop, telefon, tabletă sau consolă de jocuri. În plus, nu este nevoie să fii neapărat în România pentru a accesa MEGOGO, ci te poți afla chiar și în străinătate.

ADVERTISEMENT