Life

Din ce cauză a murit mama lui Cătălin Movileanu, de la Mireasă pentru fiul meu. Boala cumplită a femeii

Cătălin Movileanu de la ”Mireasă pentru fiul meu”, noi detalii despre moartea mamei lui. Boala cumplită care a răpus-o pe femeie.
06.10.2022 | 08:42
Din ce cauza a murit mama lui Catalin Movileanu de la Mireasa pentru fiul meu Boala cumplita a femeii
Mama lui Cătălin Movileanu era populară printre mamele de la ”Mireasă pentru fiul meu”. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Movileanu, unul dintre concurenții celebri care au participat la emisiunea ”Mireasă pentru fiul meu” trece prin momente extrem de triste. Tânărul și-a îngropat mama luna trecută.

Ce boală a răpus-o pe mama lui Cătălin Movileanu de la ”Mireasă pentru fiul meu”

Cătălin Movileanu, în prezent tată a unui băiețel, a oferit noi detalii despre pierderea celei care i-a dat naștere. Femeia suferea de o boală cumplită.

ADVERTISEMENT

Tânărul a mărturisit că ”doamna Maria”, așa cum s-a remarcat în competiție, a început să aibă Alzheimer din luna februarie, iar la scurt timp i s-a descoperit demență.

Treptat, starea de sănătate a femeii se înrăutățea, astfel că într-o zi a paralizat și s-a confruntat și cu un atac cerebral vascular. AVC-ul a fost unul sever, încât doamna Maria a paralizat complet.

ADVERTISEMENT

”Din februarie a început să aibă Alzheimer, după care demență, după a paralizat, după a făcut Atac cerebral vascular, după a paralizat complet și exitus”, a spus fostul concurent pentru Spynews.

La jumătatea lunii septembrie, mama lui Cătălin Movileanu a plecat din această lume, lăsând în urma sa multă durere celor care au îndrăgit-o, dar mai ales în sufletul propriului copil.

ADVERTISEMENT

”R.I.P. Doamna Maria (mama)!”, a scris Cătălin Movileanu, pe contul personal de facebook, atunci când a dat vestea tristă despre mama lui.

Sunt șase ani de când Cătălin Movileanu a luat parte la competiția care l-a consacrat. El și mama lui au fost foarte admirați de public.

ADVERTISEMENT

Tânărul s-a îndrăgostit la ”Mireasă pentru fiul meu” de Andrada. Cei doi au încercat să formeze un cuplu solid, dar fără rezultat. Mai târziu, Cătălin a cerut să fie descalificat.

Cătălin Movileanu, tatăl unui băiețel în prezent

După descalificare, Cătălin Movileanu și-a găsit sufletul pereche tot în afara show-ului de televiziune Femeia pe care o are alături în prezent i-a oferit un copil, mai exact, un fiu, așa cum reiese din postările acestuia, de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT