Life

Din ce face acum bani Gigel Frone de la Românii au talent: ”Nu am onorariu fix”

Cum își câștigă existența Gigel Frone de la Românii au talent. Fostul concurent de la Pro TV nu primește o plată constantă.
11.09.2023 | 19:40
Din ce face acum bani Gigel Frone de la Romanii au talent Nu am onorariu fix
Cum își câștigă existența Gigel Frone de la Românii au talent. Fostul concurent de la Pro TV nu primește o plată constantă. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Din ce face acum bani Gigel Frone de la Românii au talent. Fostul participant al concursului de talente nu are un onorariu fix și nu are o situație financiară tocmai bună. Artistul nu a mai apărut de mult pe micile ecrane.

Cum își câștigă existența Gigel Frone de la Românii au talent. Fostul concurent de la Pro TV nu primește o plată constantă

Gigel Frone de la Românii au talent a spus cum își câștigă existența. Fostul concurent de la Pro TV nu primește o plată constantă pentru pasiunea pe care o are din copilărie. Cântă cu chitara prin oraș, instrumentul fiind primit cadou de la Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

În emisiuni nu a mai apărut și este conștient că trebuie să vină cu ceva nou pentru a fi în atenția publicului. În viitor spune că va lansa proiecte de muzică ușoară, de modă și film și va organiza un târg de afaceri pe 6 octombrie 2023.

„Chitara are o valoare sentimentală, mi-a dăruit-o Cătălin Măruță, la Pro TV, scrie Happy Hour pe ea, e cumpărată dintr-un magazin. E bună, e de calitate. Aș vrea să mai cânt prin localuri, la petreceri, ca să mai strâng și eu ceva bani.

ADVERTISEMENT

Nu prea mă mai ajung cu banii. Aștept invitații. Nu am un onorariu fix, mă socotesc eu cu cei care mă invită, în funcție de program, de locul desfășurării. Nu am mari secrete privind întreținerea vocii. 

Seara, înainte de culcare, mai beau câte un ceai călduț, de fructe. La televiziune, nu m-au mai invitat de mult timp”, a mărturisit Gigel Frone de la Românii au talent pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Gigel Frone de la Românii au talent, în continuare burlac

Gigel Frone de la Românii au talent este în continuare burlac, deși a împlinit 55 de ani. Ziua sa de naștere este una obișnuită de când s-a mutat în București și susține că nu s-a mai sărbătorit de multă vreme.

Fostul concurent al show-ului prezentat de Smiley și Pavel Bartoș nu vede nimic grav în faptul că nu are o parteneră de viață. În prezent, artistul a lăsat viața sentimentală în plan secund pentru că se concentrează pe muzică.

ADVERTISEMENT

„Nu mi-am găsit aleasa inimii, m-am cam plictisit să tot caut, nu mi-am găsit nimic, când o vrea Dumnezeu”, a mai adăugat Gigel Frone de la Românii au talent, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT