Life

Ce s-a ales de Radu Palaniță, câștigătorul Românii au talent 2020. Ce face acum, după ce n-a mai apărut deloc la TV

Ce s-a ales de Radu Palaniță, câștigătorul Românii au talent 2020. Cu ce se ocupă acesta acum, la câțiva ani de la terminarea show-ului.
08.09.2023 | 21:00
Ce sa ales de Radu Palanita castigatorul Romanii au talent 2020 Ce face acum dupa ce na mai aparut deloc la TV
Radu Palaniță, câștigătorul Românii au talent 2020. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Ce face acum Radu Palaniță, câștigătorul Românii au talent 2020. Acesta a dispărut de pe micul ecran de când a câștigat emisiunea.

Radu Palaniță, câștigătorul Românii au talent 2020. Ce face acum

Radu Palaniță impresiona pe toată lumea în 2020 cu vocea sa. Era un mecanic auto din Capitală la acea vreme, dar a reușit să impresioneze publicul.

ADVERTISEMENT

Acesta a plecat acasă cu premiul de 120.000 de euro, iar viața lui s-a schimbat pentru totdeauna de atunci! Radu Palaniță a renunțat la munca sa de mecanic și a început noua sa carieră.

Acum, el cântă la evenimente și are și o colaborare cu Teatrul de Revistă Constantin Tănase. Pe rețelele de socializare acesta postează mereu imagini de la evenimentele la care este invitat, multe fiind nunți.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Radu Palaniță are și doi mentori care îl apreciază și cred în succesul lui. Este vorba despre Ovidiu Komornyik și Adrian Daminescu, despre care câștigătorul Românii au talent are numai cuvinte bune de spus.

Radu Palaniță s-a apucat de cântat târziu

Radu Palaniță s-a apucat serios de cântat abia când avea 36 de ani. La 40 de ani a decis să participe la Românii au talent, iar de atunci viața lui s-a schimbat pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT

Deși nu are niciun fel de studii muzicale, Radu Palaniță are o voce inconfudabilă, care i-a impresionat la acea vreme pe jurați.

„Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke.

ADVERTISEMENT

De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”, afirma Radu Palaniță.

Viața lui a luat o turnură neașteptată, dar mult dorită pentru el după participarea la Românii au talent. De altfel, acesta declara pentru Click că a găsit-o și pe femeia alături de care vrea să-și petreacă restul vieții.

ADVERTISEMENT