Life

Din ce face acum bani Vincenzo Castellano. Cu ce se ocupă fostul soț al Antoniei, la 10 ani de la despărțire

Cu ce se ocupă Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei, la 10 ani de când nu mai formează o căsnicie cu artista. Din ce face bani?
13.12.2023 | 08:00
Din ce face acum bani Vincenzo Castellano Cu ce se ocupa fostul sot al Antoniei la 10 ani de la despartire
Antonia și Vincenzo sunt despărțiți din 2013. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Care este în prezent viața fostului soț al Antoniei, Vincenzo Castellano? Din ce face bani în momentul de față, la 10 ani de când nu mai formează un mariaj cu îndrăgita cântăreață și la 3 ani de la pronunțarea oficială a divorțului? Cei doi au o fetiță împreună, pe nume Maya.

Cu ce se ocupă în prezent Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei

Numele fostului soț al Antoniei este unul învăluit în mister. Asta deoarece s-a vehiculat o bună perioadă că Vincenzo ar face parte din mafia italiană, respectiv din clanul ”Castellano”. Dincolo de zvonuri, în mod cert este un bărbat cu potențial financiar.

ADVERTISEMENT

Vincenzo Castellano are afaceri în Italia și în România, iar unele sunt moștenite din familie. Tatăl lui, Ciro, este la rândul său afacerist, iar pe lângă proprietăți din Italia, deține mai multe și la noi în țară. De exemplu, un renumit restaurant din parcul Herăstrău, din București.

Totodată, Vincenzo Castellano, părinții, dar și un unchi al său, pe nume Joshua, mai dețin în Capitală și cluburile Le Gaga, Bonsai, Zerillos, Divino, iar o bună perioadă au avut pe mână și fosta discotecă Bamboo, din nordul Bucureștiului.

ADVERTISEMENT

De ce s-au despărțit Antonia și Vincenzo

Antonia și Vincenzo Castellano au hotărât să meargă pe căi separate în 2013, după doar doi ani de căsătorie, în care au devenit și părinții unei fetițe, Maya. Motivul care ar fi dus la ruptura căsniciei ar fi fost neînțelegerile apărute. Ulterior, i-a așteptat un proces lung de divorț, care a durat până în 2020, din cauză că nu reușeau să ajungă la o concluzie legată de custodia Mayei.

După s-a despărțit de Vincenzo, Antonia s-a cuplat cu Alex Velea, iar alături de acesta a devenit din nou mamă, dăruindu-i interpretului doi fii, Achim și Dominic. Până la finalizarea divorțului de Vincenzo, Antonia nu a putut să meargă alături de Alex Velea în fața altarului, așa că în prezent mulți fani de-ai lor se întreabă când și dacă vor face acest pas.

ADVERTISEMENT

”Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”, spunea Antonia în 2020, pentru Click!. Tot atunci, artista oferea detalii și despre custodia fetiței. Maya locuiește în Italia, cu Vincenzo, dar vorbește zilnic cu ea și se vizitează destul de des.

”Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim”, mai preciza Antonia.

ADVERTISEMENT

De altfel, Vincenzo are la rândul său o altă parteneră, pe nume Andreea Ramona și care ar fi legat o bună prietenie cu Antonia. Andreea Ramona este și ea implicată în domeniul afacerilor, având o firmă de articole vestimentare, pe care o promovează intens pe conturile sale de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: