Life

Din ce face bani Mădălina, văduva Piticului Colorado de când s-a închis circul. Ce e nevoită să muncească

30.03.2021 | 13:15
Din ce face bani Madalina vaduva Piticului Colorado de cand sa inchis circul Ce e nevoita sa munceasca
Văduva Piticului Colorado a avut de suferit din cauza pandemiei. Foro: captură Antena Stars/ wowbiz.ro
ADVERTISEMENT

Mădălina, văduva Piticul Colorado (Cristian Șerban pe numele său real) are de suferit din cauza pandemiei așa cum se întâmplă cu foarte mulți români care nu mai muncesc de câteva luni sau o fac întrerupt, în funcție de evoluția cazurilor de coronavirus din țară. 

Femeia care i-a încântat pe cei pasionați de circ cu numere spectaculoase a fost nevoit să se redreseze pe perioada pandemiei pentru a câștiga o pâine.

ADVERTISEMENT

Văduva Piticului Colorado a fost nevoită să se angajeze ca vânzătoare de bilete pentru locurile de joacă pentru copii.

Văduva Piticului Colorado, angajată la un loc de joacă de patronul Circului Toredo

Potrivit wowbiz.ro, Mădălina Șerban luptă din greu pentru a-și crește fetița de doar 5 anișori, care a rămas fără tată când avea doar 6 luni.

ADVERTISEMENT

Mădălina a mers mai departe și a dovedit că poate fi o mamă singură, chiar dacă s-a lovit de multe dificultăți după ce nu s-a mai putut bucura de sprijinul soțului ei plecat la Ceruri.

Femeia lucra la Circul Toredo, însă din cauza pandemiei spectacolele s-au oprit, fapt pentru care, la fel ca mulți artiști de circ și nu numai, a trebuit să se reorienteze profesional.

ADVERTISEMENT

Cel care i-a întins o mână de ajutor pentru ca femeia să aibă ce pune pe masă și să își poate plăti utilitățile a fost chiar patronul circului unde figurează ca angajată, dar unde nu poate presta de ceva vreme.

Cristi Șerban a murit de ciroză în anul 2016

Acesta a angajat-o pe Mădălina la un loc de joacă pentru copii pe care l-a deschis în zona Moghioroș din București, unde artista de circ taie bilete.

ADVERTISEMENT

Cristi și Mădălina Șerban au devenit cunoscuți în urmă cu câțiva ani datorită numerelor pe care le-au făcut împreună în spectacolele de circ. Originari din Botoșani, cei doi și-au găsit o sursă bună de făcut bani după ce au ajuns la București.

În luna martie a lui 2016, femeia a născut prima ei fetiță, pe Eva, rod al iubirii dintre ea și Cristi, însă în noiembrie soțul ei s-a stins din viață din cauza complicațiilor provocate de ciroza cu care fusese diagnosticat de ceva vreme.  Anul trecut, și văduva Piticului Colorado a avut câteva probleme de sănătate ajungând pe mâinile medicilor.

 

ADVERTISEMENT