Life

Din ce face bani soacra lui Codin Maticiuc. Puțini s-ar fi așteptat la așa ceva

Cine este soacra lui Codin Maticiuc și cu ce se ocupă aceasta? Puține persoane s-ar fi așteptat la așa ceva.
12.03.2024 | 11:02
Din ce face bani soacra lui Codin Maticiuc Putini sar fi asteptat la asa ceva
Din ce face bani soacra lui Codin Maticiuc. Sursă foto: Instagram, TikTok/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine este soacra lui Codin Maticiuc și cu ce se ocupă femeia? Dacă pe el îl cunoaștem foarte bine prin prisma producțiilor sale, dar și a rolurilor, iată că pe mama parteneri sale de viață puțini au văzut-o până acum.

Din ce face bani soacra lui Codin Maticiuc

Codin Maticiuc se poate declara un om împlinit din toate punctele de vedere. Are o carieră înfloritoare și este implicat în numeroase producții. Totodată, are și o familie superbă.

ADVERTISEMENT

Actorul formează un cuplu cu Ana Pandeli, alături de care are două fetițe, Smaranda și Ilinca. De asemenea, ambii se ocupă și de creșterea băiatului pe care ea îl are dintr-o relație anterioară.

Și totuși cu ce se ocupă soacra lui Codin Maticiuc? Înainte de toate este bine de știut că nici Ana Pandeli, partenera sa de viață, nu cochetează cu showbiz-ul. Partenera de viață a actorului preferă să fie o prezenți discretă.

ADVERTISEMENT

Cât despre soacra lui Codin Maticiuc, aceasta are o ocupație care poate pe mulți îi va surprinde. Actorul a fost în vizită la ea, de 8 martie și a descris-o pe femeie ca fiind ”cea mai tare soacră din lume”.

Actorul o descrie ca fiind ”cea mai tare soacră din lume”

El s-a filmat în compania soacrei sale și printre altele, a dezvăluit și cu ce se ocupă aceasta. Se pare că soacra lui Codin Maticiuc este florăreasă. Iar actorul se bucură mult de acest ”avantaj”.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, el întâmpină și ”mici probleme”. Mai exact, acesta nu are voie să cumpere flori de la ea. Astfel, este nevoit să meargă în altă parte, pentru că femeia nu vrea să îi ia banii niciodată.

„Sunt cu cea mai tare soacră din lume, cu soacra mea, de 8 martie. Am venit să îi spun «La mulți ani» fără nicio floare pentru că flori vinde ea, să înțelegeți. Puteți să veniți în orice zi, nu doar de 8 martie, să cumpărați flori. Soacra mea e cea mai tare.

ADVERTISEMENT

Nu doar că nu îi aduc flori, nici măcar nu cumpăr flori de la ea pentru că nu mă lasă. Deci, eu dacă trebuie să iau flori de la cineva, iau din altă parte că ea nu îmi ia banii. Ea mă cheamă să iau gratis, ceea ce nu e în regulă. Așa că nu iau flori, nici nu îi aduc flori că na, cum să aduci flori la florăreasă?”, a spus Codin Maticiuc în filmulețul postat pe TikTok.

ADVERTISEMENT