Life

Din ce mai face bani Ileana Lazariuc. Fosta soție a lui Țiriac Junior, afacere cu pierderi mari în pandemie

Ileana Lazariuc este o afaceristă descurcăreață, dar pandemia de coronavirus i-a pus la încercare business-ul. Fosta soție a lui Țiriac Junior își câștigă existența din vânzarea unor produse de lux pe internet.
14.10.2021 | 13:59
Din ce mai face bani Ileana Lazariuc Fosta sotie a lui Tiriac Junior afacere cu pierderi mari in pandemie
ADVERTISEMENT

Ileana Lazariuc are propriul magazin de produse vestimentare de lux, vândute la mâna a doua. Fosta soție a lui Țiriac Junior se ocupă personal de afacerea ei, iar multe dintre hainele și accesoriile pe care le pune în vânzare ajung la câteva sute sau chiar mii de euro.

Fosta soție a fiului lui Ion Țiriac își câștigă existența din magazinul exclusivist, unde se regăsesc o serie de produse ale unor mari case de modă precum Chanel.

ADVERTISEMENT

Despre firma Dwome, pe care bruneta o patronează, aceasta a vorbit în urmă cu câțiva ani. Ideea îi aparține în totalitate.

Ileana Lazariuc, afacere de cel puțin 750.000 de euro până în 2019. În pandemie, cifrele au luat-o la vale

În anul 2014, când și-a deschis acest business, piața produselor second-hand de lux era destul de necunoscută în România. Vedeta a profitat că a fost printre primele care s-a axat pe această nișă.

ADVERTISEMENT

Ideea i-a venit când și-a dat seama că dressingul ei a devenit neîncăpător. S-a gândit că zona de care s-a ocupat în ultimii 6 ani trebuie speculată mai bine. Moldoveanca și-a deschis magazinul într-una dintre cele mai bune zone ale Capitalei, pe strada Paris.

Hainele și accesoriile pot fi achiziționate de doamnele pasionate de lux direct din magazin, dar și online, de pe site-ul companiei.

ADVERTISEMENT

Dwome Store este sub gestiunea Alliance Fashion Trade, reprezentată legal de Mărculescu Daniel-Cornel.

Potrivit businessmagazin.ro, în 2018 și 2019, afacerea a produs 750.000 de euro. Magazinul fizic s-a bucurat de 1.500 de clienți care au achiziționat produsele de lux, în medie, în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că, în pandemie, afacerea Ilenei Lazariuc a avut de suferit, chiar dacă a păstrat opțiunea ca oamenii să poată achiziționa produsele online.

Firma cu doi angajați a înregistrat o cifră de afaceri în scădere cu 43%, ajungând în anul 2020 la 1.205.409 lei. Profitul net a fost în scădere cu 167% (-100.624 lei).

Fosta soție a lui Ion Țiriac vinde poșete Chanel în valoare de 3.000 de euro

Ileana s-a concentrat foarte mult cu privire la gestionarea cifrei de afaceri, dincolo de pragmatismul pe care îl are orice antreprenor. Și anume, vedeta își dorește să vândă cât mai multe produse prietenoase cu mediul înconjurător.

S-a axat pe achiziționarea unor haine și accesorii ecologice, lucru pentru care merită toată aprecierea!

Pe site-ul Dwome se găsesc de la genți Gucci în valoare de 269 de euro până la blazere de peste 200 de euro de la firme extrem de cunoscute precum Isabel Marant.

Unul dintre produsele de lux pe care îl scoate la vânzare Ileana este o poșetă Chanel. Piesa de rezistență costă 3097 de euro, adică 15.126 de lei.

ADVERTISEMENT