Life

Din ce motiv Monica Tatoiu se ceartă cu soțul ei: ”Nu se rezolvă decât la tribunal”

Monica Tatoiu, detalii despre certurile din căsnicia cu Victor Tatoiu. De la ce pornesc neînțelegerile cu soțul său, în ultima vreme.
31.01.2024 | 00:23
Din ce motiv Monica Tatoiu se cearta cu sotul ei Nu se rezolva decat la tribunal
Monica Tatoiu are o căsnicie de peste 3 decenii cu soțul său. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu ”a dat din casă” și a dezvăluit motivul din care se ceartă cu partenerul său de viață, Victor Tatoiu, în ultima vreme. Cei doi au o căsnicie îndelungată, de peste patru decenii și sunt, astfel, unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă.

Din ce motiv apar certuri între Monica Tatoiu și soțul ei, Victor

Monica Tatoiu a precizat în cadrul unui interviu pentru o emisiune TV că ea și soțul său, Victor Tatoiu, au împlinit, de curând, 41 de ani de mariaj. De-a lungul relației îndelungate, recunoaște că au avut parte de certuri din varii motive, dar în ultima vreme subiectele care stârnesc altercații s-au schimbat.

ADVERTISEMENT

Fosta afaceristă în vârstă de 67 de ani s-a remarcat prin firea extrovertită și la fiecare apariție pe sticlă ne-a obișnuit deja cu detalii picante despre viață, dar și din mariajul cu soțul ei, din care nu lipsesc disensiunile. Conform spuselor sale, neînțelegerile pornesc de ceva timp de la războaiele existente.

Monica Tatoiu și Victor Tatoiu poartă discuții aprinse pe tema conflictelor dintre Ucraina și Rusia și dintre Israel și Hamas. Uneori, are senzația că poate ajunge la o concluzie cu el doar dacă acționează în instanță. ”Nu mă plictisesc cu Tatoiu”, a mai precizat ea.

ADVERTISEMENT

”Am făcut 41 de ani de când suntem împreună. (…) E mișto că după 40 de ani de căsnicie te cerți, acum ne certăm pe războiul din Ucraina, Gaza. Certurile după doi ani se rezolvă în dormitor, astea pe politică nu se rezolvă decât la tribunal. (…) Eu nu mă plictisesc cu Tatoiu”, a precizat Monica Tatoiu pentru Xtra Night Show.

Monica Tatoiu și soțul său dorm separați

Într-un alt interviu, Monica Tatoiu a mărturisit că nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Nu pentru că nu se mai înțeleg, ci pentru că preferă să aibă mai mult spațiu și și-au creat o rutină proprie. Ambii dorm și se trezesc la ore diferite.

ADVERTISEMENT

”Eu nu dorm cu el, eu dorm singură cu pisica. Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui. Eu mă culc la ora 10, 11, 1 noaptea, el se culcă la 9 și se trezește la 6. La 67 de ani nu mai ai nicio plăcere să te deranjezi unul pe altul, ne întâlnim dimineața la cafea! (…)”, a mai spus Monica Tatoiu pentru Antena Stars.

Monica Tatoiu și-a unit destinele cu Victor Tatoiu în anul 1988. Până să-l întâlnească pe actualul partener, afacerista a mai trecut prin două mariaje. Ambii au un copil împreună, pe nume Victor Tatoiu Jr. și care este stabilit în SUA.

ADVERTISEMENT