Life

Monica Tatoiu, război total cu soțul ei: „Eu sunt cu interesele economice”

Monica Tatoiu a povestit din ce cauză ajunge la cuțite frecvent cu soțul ei, după mai bine de patru decenii de stat împreună!
05.01.2024 | 13:00
Monica Tatoiu razboi total cu sotul ei Eu sunt cu interesele economice
Ce îi dezbină pe Monica Tatoiu și soțul ei. Foto: Facebook/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, motivele pentru care ajunge la harță cu soțul ei, după mai bine de 4 decenii de relație. Fosta profesoară de matematică și fostă patroană a unei cunoscute firme de cosmetice ne-a spus că, în ciuda disensiunilor, relația funcționează bine.

Monica Tatoiu, despre anul 2024 și certurile cu soțul ei pe motive politice

De altfel, vedeta a dat și câteva sfaturi pentru cuplurile sau familiile care se confruntă cu aceeași problemă ca și ea. În multe situații, românii ajung să se certe pe chestiuni politice, iar Monica Tatoiu nu a scăpat nici ea de clinciurile cu bărbatul ei mai ales pe temele fierbinți ale actualității internaționale.

ADVERTISEMENT

Fosta antreprenoare ne-a spus și cum a pășit în anul 2024: a dormit bine, a făcut scufundări (deja o tradiție pentru ea) și a citit lucruri care i s-au părut interesante. De asemenea, Monica Tatoiu a mai spus, pentru FANATIK, ce o bucură, pentru ce îi mulțumește vieții și, evident, a comentat cum vede anul electoral intens din România.

„Statisticile Feng-Shui spun că vor urma schimbări mari în acest an”

„Am început anul dormind bine. Ca de obicei, în ultimii 20 de ani: două scufundări și lecturarea promisiunilor deșarte ale liderilor lumii. Nu am nicio așteptare de la anul 2024, în care 4 miliarde din 8 merg la vot, frustrați de creșterea gradului de sărăcie, a violenței, a fenomenului drogurilor, a exacerbării imigrației ilegale și a războaielor tot mai sângeroase pentru resurse.

ADVERTISEMENT

Statisticile Feng-Shui spun că vor urma schimbări mari în acest an, care vor urma un ciclu de 20 de ani. Lumea se resetează, iar cei mai loviți vor fi tinerii și bătrânii. Bula de bunăstare începe să se dezumfle, iar matrița anilor 70 se reactivează.

Ce mă bucură? Că am beneficiat de educație și lectură, că dascălii și părinții mei mi-au dezvoltat gândirea critică, care m-a imunizat la manipulările grosolane ale momentului”, este radiografia făcută de Monica Tatoiu despre lumea în care trăim și anul 2024, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu, la cuțite cu omul lângă care stă de mai bine de 4 decenii: „Geopolitica ne dezbină. Nu visează decât armament”

Formatoarea de opinie, prezentă în dezbaterile de la televiziunile de știri de fiecare dată când există un subiect arzător, a postat, de curând, pe pagina sa de Facebook că în ciuda tensiunilor cauzate de opiniile diferite pe teme de politică, ea și soțul ei formează în continuare o pereche bine sudată.

FANATIK a aflat de la ce subiecte se iau la harță, concret, soții Tatoiu. „Geopolitica ne dezbină! Bărbatul meu nu visează decât armament și lupta între zmei și feți frumoși și refuză să înțeleagă arta compromisului în politică. Majoritatea divergențelor pleacă de la Kosovo, Ucraina… Eu cred că principalii vinovați pentru războiul de la graniță sunt artizanii Kosovo.

ADVERTISEMENT

Principiile prin care a fost creat acest stat sunt aceleași prin care Rusia a anexat Crimeea și noile zone din Lugansk și Donetsk. Povestea cu Ucraina, salvator al democrației, naște alte certuri (n. red.: în familie).

Mai nou ne certăm pe ”maidanul” din fericire eșuat din Serbia. El cu democrația, eu sunt cu interesele economice. Eu cu importanța tânărului Pacific, el cu salvarea bătrânului Atlantic. Controverse serioase”, ne-a mărturisit Monica Tatoiu.

Cu toate astea, cei doi soți, după certuri zdravene pe chestiuni de geopolitică, rezistă de un amar de ani împreună. Ce îi sfătuiește vedeta pe cei care nu pot depăși sub nicio formă diferențele de opinie?

Ce sfat le dă Tatoiu cuplurilor care se pot rupe din cauza convingerilor politice

„Folosiți dialogurile în contradictoriu pentru a vă însănătoși argumentele. Nu este vorba de cu cine votez. Este vorba pentru ce votez. După asta stabilesc cine poate pune în practică acel CE.

El (n. red.: soțul ei) nu mai merge la vot, eu mă duc și dacă nu găsesc un cine, o să votez, de exemplu, pentru cei care pot să blocheze Green Deal-ul”, a completat Monica Tatoiu.

Tatoiu, despre alegerile prezidențiale: „Ciucă și Ciolacu nu trec Carpații”

FANATIK  a vrut să afle de la Monica Tatoiu și pe cine vede președintele României, având în vedere alegerile care vor avea loc la toamnă. Vedeta nu pariază pe liderii momentului, ba chiar e extrem de dură când vine vorba de ei.

„Ciucă și Ciolacu, nu, nu trec Carpații! Geoană are un cumnat fugar și nu are partid, iar restul sunt figuranți. Președintele va trebui să adune 6 milioane de voturi. O să apară ”salvatorul”. Cred că după vacanța de vară aflăm ce va trebui să votăm pentru salvarea democrației. Eu o să lipsesc de la opera de trei parale”, a încheiat Monica Tatoiu.

ADVERTISEMENT