Sport

Dina Grameni, despre posibilitatea să ajungă la Rapid: „Îmi doresc să plec în străinătate”

Dina Grameni a fost ofertat de Rapid. Ajunge lângă Andrei Borza? Ce a spus mijllocașul campioanei înainte de derby-ul din Giulești.
19.08.2023 | 20:16
Dina Grameni despre posibilitatea sa ajunga la Rapid Imi doresc sa plec in strainatate
Constantin Grameni e evaluat la 2 milioane de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dina Grameni este unul dintre cei mai curtați jucători ai campioanei României, iar Rapid și-a exprimat interesul pentru mijlocașul central în vârstă de 20 de ani, așa cum FANATIK a dezvăluit.

Dina Grameni a vorbit despre interesul Rapidului pentru transferul său: „Doar ce citesc prin presă și ce văd”

Constantin Grameni spune că nu a purtat nicio discuție cu cineva de la Rapid: „Sincer, nici nu știu. Niciodată nu a ajuns la mine informația. Doar ce citesc prin presă și ce văd, că a fost o ofertă oficială. Nu am auzit de la nimeni din club sau ceva”.

ADVERTISEMENT

Jucătorul evaluat de Transfermarkt la două milioane de euro spune însă că ar prefera să își continue cariera în afara României: „Sincer, nu știu ce să zic. Momentan îmi doresc și eu, când o să fie cazul, să fac pasul în străinătate pentru că e fotbalul mai de înaltă calitate”.

Nepotul crainicului lui Dinamo nu vrea să fie distras de la ceea ce are de făcut și nu se gândește la transferuri: „Momentan sunt la Farul, urmează meciuri foarte importante din 3 în 3 zile și trebuie să fim toți foarte concentrați”.

ADVERTISEMENT

Dina Grameni, comparat de Gică Hagi cu Boloni: „Simte jocul, are o tehnică bună”

Antrenorul „marinarilor” l-a comparat pe Constantin Grameni cu Ladislau Boloni: „Dina e Dina, e Boloni, un mijlocaș foarte bun, simte jocul, are o tehnică bună, a făcut doar cinci antrenamente”.

Gică Popescu a dezvăluit că nu ia în serios oferta Rapidului pentru Grameni: „Avem o ofertă oficială de la Rapid, pentru Grameni, dar nu e de luat în seamă.

ADVERTISEMENT

Nu cred că jucătorii pe care îi avem noi acum pot fi cumpăraţi de echipele din SuperLiga. Vindem scump. Nici FCSB nu poate”, a spus președintele campioanei, la Prima Sport.

Daniel Niculae e de părere că Rapid a făcut „o ofertă corectă”

Daniel Niculae a vorbit despre oferta înaintată celor de la Farul pentru Grameni: „A fost o ofertă corectă din punctul nostru de vedere (n.r. pentru Grameni). Sunt jucători interesanți la toate echipele și noi avem jucători foarte interesanți pentru echipele care doresc și au posibilitatea să cumpere de la Rapid. Se anunță o perioadă de mercato destul de caldă”.

ADVERTISEMENT

Vrem să întărim echipa, lotul, să aducem jucători cu un aport de plusvaloare pentru că în sezonul următor obiectivul se schimbă. Nu mai este play-off-ul, ci primele trei locuri din clasament”, a spus președintele Rapidului, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT