Fotbal intern

FANATIK SHOW / El este NOUL STAR al lui Dinamo: “E ca MOTORUL Barcelonei!”

Flavius Stoican a fost invitat la FANATIK SHOW, pe Look TV! Ce a spus antrenorul lui Dinamo: ...
22.07.2014 | 18:00
FANATIK SHOW  El este NOUL STAR al lui Dinamo E ca MOTORUL Barcelonei
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican a fost invitat la FANATIK SHOW, pe Look TV! Ce a spus antrenorul lui Dinamo: 

“Putem cîştiga şi 8.000 de euro pe lună!”

“Salariile sunt în jur de 5.000 de euro la Dinamo, plus bonusurile de performanţă. Nu se depăşeşte această sumă pe lună. Bonsurile se dau la victorie, în funcţie de fiecare jucător, aşa cum s-a negociat, nu este o primă generală.  Un jucător poate ajunge şi la 8.000 de euro pe lună dacă sunt victorii. Primă de titlu nu avem, nu am discutat acest aspect, nu ne gîndim să ajungem noi acolo.

Îmi convine cînd se aude doar de Astra, Petrolul şi Steaua, pentru că pe ei se pune o presiune suplimentară, mă bucur că noi, cei de la Dinamo, suntem nebăgaţi în seama. Petrolul va pune cele mai mari probleme, au un antrenor bun, un lot numeric şi valoric foarte bun. Au stadion, suporteri fenomenali, bază de pregătire foarte bună, au toate premisele de a cîştiga titlul, ei sunt favoriţi.”

ADVERTISEMENT

“Lazăr seamănă cu Giuly de la Barcelona!”

Merg pe principiul că fiecare are şansa lui, în perioada de transferuri au foarte mulţi propuşi la echipa noastră şi am ales ce a fost mai bun. Apărarea nu va fi punctul slab al lui Dinamo, toată echipa va fi foarte echilibrată. Nimeni nu ne dă nouă nicio şansă . peste tot sînt probleme, contează doar cum se rezolvă aceste situaţii.

Lazăr trăieşte pentru fotbal, el nu vrea transferuri, sume extraordinare de bani. Îmi aduce aminte de un francez de la Barcelona, Giuly, (n.r. cel care i-a lăsat locul lui Messi în echipa blau grana) are un caracter fantastic. Va ajunge foarte mare, dacă o ţine tot aşa. Este foarte serios, alături de ceilalţi. Dacă avem antrenament la ora şase, eu îmi găsesc jucătorii în sala de forţă a lui Dinamo de la ora cinci. Aşa se lucrează acum.”

ADVERTISEMENT

“Didier Deschamps e IDOLUL meu!”

“Cel care m-a sunat să vin la Dinamo II a fost Cristi Bobar, directorul sportiv. El a vorbit direct cu mine, mi-a adresat această întrebare, iar eu am acceptat. Îmi place foarte mult Didier Deschamps, antrenorul selecţionatei Franţei este un exemplu pentru toţi tehnicienii, aşa mi-aş dori şi eu să gestionez situaţiile. Filip, Gavrilă are o calitate tehnică deosebita şi mulţi alţi jucători tineri care vor duce departe New Dinamo. Vrem să marcăm din fiecare fază.”

“Nu-mi face Anghelache echipa”

“Nu-mi face nimeni echipa la Dinamo, toate întrebările de acest gen sînt răutăţi pe care eu le dau deoparte. Eu am reuşit să termin campionatul cu Dinamo pe locul patru cu o echipă de la mijlocul clasamentului , fără să-mi facă Anghelache echipa. De acum înainte voi face o echipă nu bună, ci foarte bună, vreau să fiu cel mai bun. La momentul actual jucătorii în cu salariile la zi, nu există nicio restanţă, iar asta contează cel mai mult pentru noi. Le mulţumim suporterilor, pentru că ei au fost alături de noi necondiţionat. Rezultatul din meciul cu Steaua, încheiat 1-1 este meritul lor, ne dorim foarte mult, noi toţi, cei de la Dinamo, să batem Steaua.”

ADVERTISEMENT

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

Tags: