Sport

Un fost internațional român prevestește dezastrul pentru Dinamo: „Toate echipele din play-out vor câștiga cu ei”

Nimeni nu le mai dă șanse celor de la Dinamo în încercarea disperată de a evita retrogradarea. Un fost internațional român susține că alb-roșii vor avea viață grea în play-out
16.03.2022 | 23:39
Un fost international roman prevesteste dezastrul pentru Dinamo Toate echipele din playout vor castiga cu ei
Alb-roșii trec prin cea mai grea perioadă din istorie. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În ciuda revenirii sale pe banca lui Dinamo, Dusan Uhrin nu a putut evita cea de-a 22-a înfrângere din actuala stagiune, scor 1-3, în derby-ul cu Rapid, chiar la debutul în play-out. Pe cale de consecință, tot mai multe voci din fotbalul românesc afirmă că soarta clubului din Ștefan cel Mare este pecetluită.

Dacian Varga anunță dezastrul pentru Dinamo

Fost jucător la Sportul Studențesc, Unirea Urziceni sau Kuban Krasnodar, dar și internațional român, Dacian Varga le-a dat suporterilor cea mai dură veste. Potrivit spuselor sale, șansele ca alb-roșii să evite retrogradarea la finalul acestui sezon sunt, practic, nule.

ADVERTISEMENT

Toate echipele din play-out vor câștiga cu Dinamo, eu așa cred. Îmi cer scuze dinamoviștilor, dar la ce echipă au săracii… Nici eu nu-mi doresc să cadă Dinamo, dar la ce văd…

Să primești gol de la 30 de metri din lovitură liberă, cu latul, pe mijlocul porții, ferească Dumnezeu (n.r. golul marcat de Adrian Bălan din lovitură liberă). Doar dacă stăteai pe loc îți venea mingea în cap și tot nu luai o asemenea penibilitate de gol”, a declarat Varga la Sport Total FM.

ADVERTISEMENT

În următoarea etapă, Dinamo – care ocupă poziția a opta în clasament, la doar două puncte în fața Academicii Clinceni – primește vizita lui Sepsi Sfântu Gheorghe. Duelul este programat duminică, 20 martie, la ora 16:00, pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Jucătorii, arătați cu degetul pentru nivelul slab al campionatului românesc: „Intră Burleanu în teren?”

Spre deosebire de cei care dau vina pe actuala conducere a Federației Române de Fotbal – în frunte cu Răzvan Burleanu – pentru nivelul extrem de scăzut, fostul mijlocaș a pus tunurile pe fotbaliștii care evoluează în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

„Ce treabă are Burleanu? Intră Burleanu în teren? Cred că jucatării sunt de vină, dacă e să mă întrebi. A dat Burleanu pe lângă poartă?

Vorbeam și înainte de emisiune, ce jucători străini vrei să-ți vină pe 2000 de euro? Pe 2000 vine, de 2000 joacă”, a mai spus Dacian Varga.

ADVERTISEMENT