Sport

William Baeten, jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, gol superb în FC U Craiova – Universitatea Cluj! Video

William Baeten, jucătorul celor de la FCU Craiova 1948, a înscris un gol minunat împotriva Universității Cluj, iar Gigi Becali deja își freacă mâinile, întrucât îl dorește.
27.04.2024 | 19:19
William Baeten jucatorul dorit de Gigi Becali la FCSB gol superb in FC U Craiova  Universitatea Cluj Video
William Baeten, gol de generic după veștile că e dorit la FCSB / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

William Baeten a ieșit la rampă în meciul celor două Universități, unde a restabilit egalitatea. Belgianul a fost unul dintre numele vehiculate de Gigi Becali pentru un potențial transfer.

Gol minunat înscris de William Baeten

Belgianul a restabilit egalitatea împotriva Universității Cluj, cu un gol minunat. În minutul 25, FCU Craiova 1948 a punctat prin William Baeten, care pare destul de în formă pe final de campionat.

ADVERTISEMENT

Universitatea Cluj s-a deplasat în Oltenia pentru meciul cu FCU Craiova 1948, unde a deschis scorul prin Silaghia. William Baeten a primit o pasă senzațională de la Bahassa, dorit și el de Gigi Becali, de peste 25 de metri.

Un simplu aut a adus golul Craiovei, după ce Bahassa a trimis un assist minunat, iar William Baeten a preluat pe piept. După preluare, belgianul s-a uitat la poartă și a tras cu sânge rece la colțul lung, dintr-un demivoleu.

ADVERTISEMENT

Căpitanul celor de la FCU Craiova 1948 se află la al 5-lea gol în SuperLiga din acest sezon. De asemenea, acesta are și 3 assist-uri în campionat, într-un total de 31 de partide, ceea ce i-a atras atenția lui Gigi Becali.

Gigi Becali, „geană“ pe meciurile Craiovei

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că dorește jucători ai Craiovei. Printre cei nominalizați au fost Yassine Bahassa, cel care a oferit asisst-ul, Juan Bauza sau William Baeten.

ADVERTISEMENT

Despre William Baeten, Gigi Becali a declarat că este un nume de care îi place, dar a fost contrat de Marius Șumudică. Tehnicianul a spus că belgianul nu are calitate de FCSB, deși are anumite plusuri.

„E unul care îmi place și nici nu vă trece prin cap vouă. Pot să vi-l spun, îmi place de Baeten! Mie îmi place de el, vouă nu. Nimeni nu l-a lăudat, dar mie îmi place de el. Aleargă! Nu este extraordinar, superjucător, dar aleargă“, a spus Gigi Becali despre Baeten.

ADVERTISEMENT

“Baeten nu poate să joace niciodată la FCSB. Nu poate! Este un jucător de picior stâng, foarte lent… OK, are o oarecare calitate, dar e lent, fără capacitate de efort. Și nu știu unde ar putea să joace”, a spus Marius Șumudică la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Tags: