Fotbal intern

FANATIK confirmat! DINAMO l-a transferat pe Henrique de la ASA Tîrgu Mureş

UPDATE 16:12 / Informaţia oferită în EXCLUSIVITATE de FANATIK.RO a fost confirmată. Dinamo l-a transferat pe atacantul lui ASA Tîrgu Mureş, Henrique de Jesus, în vîrstă de 27 de ani şi a...
12.01.2015 | 16:19
FANATIK confirmat DINAMO la transferat pe Henrique de la ASA Tirgu Mures
ADVERTISEMENT

UPDATE 16:12 / Informaţia oferită în EXCLUSIVITATE de FANATIK.RO a fost confirmată. Dinamo l-a transferat pe atacantul lui ASA Tîrgu Mureş, Henrique de Jesus, în vîrstă de 27 de ani şi a ajuns în “Ştefan cel Mare” din postura de jucător liber de contract, conform prosport.ro.

henrique-de-jesus

–––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 14:20 / După ce a revenit Marius Niculae la Dinamo, oficialii “cîinilor” au reuşit un alt transfer. Portarul macedonean Kiko Naumovski va reveni după doar şase luni în “Ştefan cel Mare”, anunţă digisport.ro. Macedoneanul este nemulţumit de faptul că nu şi-a mai primit salariul de mai bine de trei luni dar şi de statutul de rezervă şi va cere rezilierea contractului cu bulgarii de la Levski Sofia, echipă la care a ajuns vara trecută. Cel mai probabil Naumovski se va alătura echipei în cantonamentul din Antalya.

ADVERTISEMENT

–––––––––––––––––––––––-

DINAMO. Noua conducere tehnică a echipei din Ştefan cel Mare anunţă mari schimbări în cadrul lotului. Mihai Teja, antrenor principal, Daniel Stanciu, manager general, şi Ionel Dănciulescu, director sportiv, au pornit o adevărată revoluţie. Dinamo i-a antamat pe Marius Niculae şi Gicu Grozav, iar acum pregăteşte alte cîteva mutări spectaculoase. Conform surselor FANATIK.RO, oficialii clubului şi-au fixat următoarea ţintă în Gabriel Tamaş, cel care în 2009 a fost căpitanul “haitei”. “El vine după o accidentare gravă şi are nevoie de o perioadă în care să îşi reintre în ritm. Varianta Dinamo ar fi cea mai potrivită în acest moment. E iubit de fani, ştie ce înseamnă clubul. La Dinamo poate juca meci de meci. Ştim că are oferte şi din străinătate, dar acolo campionatele sînt în desfăşurare şi lui i-ar fi mai greu să prindă un post de titular“, afirmă sursele noastre.

4075-166564-tamas

Tamaş, pentru a patra oară la Dinamo?

DINAMO. Gabriel Tamaş a ajuns pentru prima dată în curtea celor de la Dinamo în 2002, atunci cînd se transfera de la FC Braşov, la vîrsta de 18 ani.  După un an de zile avea să ajungă la Galatasaray, pentru a reveni în “Groapă”, sub formă de împrumut, în 2004. A treia revenire a fundaşului central avea loc în 2008, din nou împrumutat. Internaţionalul este dorit de noua conducere a clubului din Ştefan cel Mare, ceea ce ar însemna a patra etapă în tricoul “roş-alb”, pentru un contract valabil pînă la finalul acestui sezon. Tamaş s-a accidentat în septembrie 2014, într-un meci disputat de fosta sa echipă din eşalonul secund al Angliei, Watford, cînd a suferit o ruptură de ligamente încrucişate. Acum el este refăcut şi poate semna cu orice echipă din postura de jucător liber de contract, după ce şi-a reziliat angajamentul la începutul anului. Rămîne de văzut însă dacă mutarea se va realiza, avînd în vedere ofertele favorabile din străinătate pe care fundaşul le-a primit în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

n-doye-bi

Revine şi Ousmane N’doye?

DINAMO. Mijlocaşul seneglaez Ousmane N’Doye este şi el în negocieri cu “haita” dinamovistă. Conform surselor FANATIK.RO, N’doye este venit la tratative în Bucureşti, iar pentru a fi mai aproape de oficialii clubului s-a cazat într-un hotel din zona Ştefan cel Mare. Ousmane şi-a declarat ori de cîte ori a avut ocazia dragostea pentru “cîini”, acolo unde a activat pentru două sezoane. “Chiar aş vrea să mă întorc într-o zi la Dinamo. Iubesc Dinamo şi apreciez mult suporterii dinamovişti. Mă bucur că şi ei apreciază”, spunea N’doye, celui care i s-ar fi propus, la fel ca în cazul lui Gabi Tamaş, un contract valabil pînă la finalul acestui sezon, cu opţiune de prelungire.

asa-tzargu-mures-680x365

Noi mutări pe axa Târgu Mureş – Bucureşti

DINAMO. Interesul oficialilor dinamovişti pentru Nicolas Gorobsov, mijlocaş argentinian (citeşte detalii aici), este din ce în ce mai intens. Daniel Stanciu, fostul manager al celor de la ASA Târgu Mureş, doreşte să îl aducă în Ştefan cel Mare, considerîndu-l ideal pentru zona mediană a “cîinilor” . Pe lîngă Gorobsov, un nume nou le-a atras atenţia dinamoviştilor. Este vorba de Henrique de Jesus Bernardo, un atacant brazilian în vîrstă de 27 de ani, adus la începutul sezonului de ASA de la Oţelul. Negocierile dinamoviştilor pentru acesta sînt abia la început şi depind foarte mult de plecările din atacul alb-roşilor, acolo unde Alexe şi Bilinski îşi caută angajamente în străinătate.

ADVERTISEMENT

“Numai la Dinamo mă voi întoarce în ţară”, spunea Tamaş, exprimîndu-şi dragostea faţă de culorile “roş-albe”.