Sport

Dinamo a efectuat vizita medicală. Cine a lipsit și câți jucători au fost prezenți la teste

Dinamo se pregătește de revenirea în SuperLiga, iar jucătorii au efectuat vizita medicală la Policlinica Vitan din Capitală.
15.06.2023 | 12:06
Dinamo a efectuat vizita medicala Cine a lipsit si cati jucatori au fost prezenti la teste
Dinamo se pregătește de revenirea în SuperLiga, iar jucătorii au efectuat vizita medicală la Policlinica Vitan din Capitală. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

După ce au reușit promovarea la un an distanță de la retrogradarea în eșalonul secund, prioritarea zero a şefilor din Ștefan cel Mare este ridicarea interdicţiei la transferuri. FANATIK a aflat că dinamoviștii l-au reangajat pe avocatul spaniol Jorge Ibarrola, omul care i-a mai ajutat o dată pe “câini” să deblocheze mutările, în 2021.

Jucătorii lui Dinamo au făcut vizita medicală

Până la întoarcerea oficială în SuperLiga, jucătorii lui Dinamo s-au reunit joi dimineață și au efectuat vizita medicală la Policlinica Vitan. Au fost prezenți doar 15 fotbaliști dintre cei pe care Ovidiu Burcă îi va avea la dispoziție în sezonul următor.

ADVERTISEMENT

Cei care au efectuat testele medicale sunt Yanis Cune, Alin Demici, Răzvan Patriche, Costin Amzăr, Deniz Giafer, Alin Buleică, Alin Șerban, Iulian Roșu, Neluț Roșu, Dani Iglesias, Ahmed Bani, Cătălin Țîră, Cristian Ionescu și Alexandru Pop.

Conform gsp.ro, la vizita medicală a fost prezent și mijlocașul Geani Crețu, care în sezonul precedent a jucat la FC Argeș, formație pe care ”roș-albii” au învins-o în barajul de promovare/menținere în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Fundașul central Ricardo Grigore, împrumutat în stagiunea trecută la FC U Craiova și Petrolul Ploiești, va reveni la echipă vineri, 16 iunie, în timp ce restul jucătorilor străini se vor întoarce în România în zilele următoare.

Giafer, încrezător că Dinamo va face față în SuperLiga

Fundașul central Deniz Giafer s-a ferit să vorbească despre obiectivele pe care le va avea Dinamo în primul sezon de la revenirea în SuperLiga, însă este încrezător că se pot obține rezultate foarte bune.

ADVERTISEMENT

”Suntem foarte încrezători, noi nu avem nimic de pierdut, doar de câștigat. Cred eu că urmează un sezon în care putem să demonstrăm că merităm să fim aici. Cel mai important e să dăm totul pe teren și să ieșim împăcați.

Nu cred că sunt eu în măsură să vorbesc despre obiectiv, despre play-off sau play-out, dar întotdeauna la Dinamo obiectivele au fost mari, deci cred că așa o să fie și de această dată.

ADVERTISEMENT

E mult spus un vis, promovarea a fost un obiectiv pe care ni l-am propus la începutul sezonului. Pentru mine era un vis, e un obiectiv pe care l-am îndeplinit, dar cred că e mult spus un vis. Nu e chiar un șoc impactul cu prima ligă, dar evident că e altă viteză, alt ritm, alte forțe, credem că ușor-ușor o să ne obișnuim”, a declarat Giafer.

Fundașul cere ajutorul fanilor

Apărătorul lui Ovidiu Burcă abia așteaptă derby-urile cu rivalele de tradiție din SuperLiga și a dezvăluit că nu contează stadionul pe care vor juca în viitorul sezon atâta timp cât fanii vor fi alături de echipă.

”Aștept derby-urile, cred că orice jucător le așteaptă cu brațele deschise. Cred că pentru oricine joacă la Dinamo ordinea e Steaua, apoi Rapid, pentru că rivalitatea dintre Steaua și Dinamo e mai mare, nu? Dar amândouă sunt derby-uri importante. Cred că și adversarii se bucură că am promovat, orice fotbalist vrea să joace în asemenea meciuri.

Vom juca pe Arcul de Triumf meciurile de acasă? Nu știam, acum am aflat și eu de la dumneavoastră. Sunt sigur că fanii vor fi alături de noi și sezonul ăsta așa cum au fost până acum și cu ajutorul lor sper să facem un sezon bun. Cred că vor umple stadionul la fiecare meci, la cum îi știu”, a încheiat Deniz Giafer.

ADVERTISEMENT