Sport

Dinamo a pus în vânzare abonamente pentru sezonul viitor pentru Arcul de Triumf. Condiția necesară pentru ca echipa să joace pe Arena Națională

Dinamo a revenit în SuperLiga după un singur sezon petrecut în eșalonul inferior și a început deja să vândă abonamente pentru meciurile ce vor urma pe stadionul Arcul de Triumf.
13.06.2023 | 12:37
Dinamo a pus in vanzare abonamente pentru sezonul viitor pentru Arcul de Triumf Conditia necesara pentru ca echipa sa joace pe Arena Nationala
Dinamo a revenit în SuperLiga după un singur sezon petrecut în eșalonul inferior și a început deja să vândă abonamente pentru meciurile ce vor urma pe stadionul Arcul de Triumf. Sursă foto: Facebook Dinamo Bucuresti
ADVERTISEMENT

Tragerea la sorți pentru stabilirea țintarului pentru sezonul următor va avea loc la începutul lunii iulie. Debutul viitoarei stagiuni din SuperLiga este programat în weekend-ul 14-16 iulie, în timp ce finalul stagiunii va avea loc pe 2 iunie 2024.

Dinamo vinde abonamente pentru stadionul Arcul de Triumf

După ce au sărbătorit cu mare fast revenirea echipei în SuperLiga, fanii lui Dinamo pot începe pregătirile pentru noul sezon. Și asta deoarece conducătorii clubului au pus în vânzare abonamente pentru partidele care vor avea loc pentru început tot pe stadionul Arcul de Triumf.

ADVERTISEMENT

”Cei mai frumoși suporteri din țară revin pe prima scenă a fotbalului românesc! Așteptarea a luat sfârșit! Abonamentele pentru duelurile disputate pe teren propriu de Dinamo București, în Superliga 2023-2024, sunt aici și pot fi achiziționate de pe: https://www.bilete.ro/aboname…/abonamente-dinamo-2023-2024.

Sezonul 2022-2023 a fost despre luptă și spirit de sacrificiu, iar toate acestea au fost încununate de promovarea echipei în Superligă. Începem sezonul 2023-2024, în primul rând, cu recunoștință. Vă suntem recunoscători vouă, câinilor! 5.858 de abonamente sunt disponibile, pregătite pentru stadionul unde ați făcut constant sold-out – Arcul de Triumf.

ADVERTISEMENT
  • Peluza Nord: 375 ron
  • Peluza Sud: 375 ron
  • T2: 600 ron
  • T1: 800 ron
  • VIP: 1500 ron
  • Abonament Diaspora: 450 ron (valabil doar pe Arena Națională)

Beneficiază de 10% reducere la achiziționarea abonamentelor:

  • – cei 664 de abonați din sezonul trecut, în baza codului de reducere primit pe e-mailul cu care au achiziționat abonamentul anterior
  • – membrii DDB, în baza unui cod unic de reducere care va fi transmis fiecăruia prin Programul DDB
  • – suporterii care au prins perioada de glorie a clubului și, totuși, nu s-au dezis de Dinamo în momentele grele – pensionarii au reducere în sectorul special alocat, anume K din Tribuna a II-a
  • – cei ce vin din urmă să țină steagul sus – elevii și studenții, la fel ca în cazul pensionarilor, vor beneficia de acest discount în sectorul K al Tribunei a II-a
ADVERTISEMENT

Și pentru că ‘D’ragostea nu are granițe, cei din diaspora au posibilitatea să achiziționeze abonamente cu 25% discount în inelul 3 al stadionului – acestea vor fi valabile doar la meciurile disputate pe Arena Națională. Reducerile nu se cumulează. Începând cu acest sezon, pregătim și o serie de facilități pentru abonați, așa că stați cu ochii pe paginile de social media ale clubului!”, se arată pe pagina de Facebook a clubului.

Cum poate Dinamo să ajungă pe Arena Națională

Conducătorii clubului Dinamo au ținut să precizeze că în cazul în care abonamentele puse în vânzare se vor epuiza și vor mai exista cel puțin 5.000 de cereri, atunci jocurile ”câinilor” se vor muta pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

”Organizarea meciurilor depinde de interesul suporterilor. Ne dorim ca toate meciurile disputate de Dinamo București pe teren propriu să aibă loc pe cel mai mare stadion al țării – Arena Națională – însă aceasta poate deveni realitate atunci când vor fi sold-out cele 5.858 și 5.000 de persoane își vor exprima dorința de a merge pe acest stadion, prin abonamente Diaspora.

Cu toate acestea, Arena va fi indisponibilă pentru prima lună a campionatului, astfel că primele 2 meciuri disputate de câinii roșii acasă vor avea loc pe stadionul ‘Arcul de Triumf’ indiferent de situație. Arena Națională va găzdui cu siguranță meciurile pentru care suporterii prezintă un interes ridicat.

Abonamentul poate fi utilizat pentru accesul la meciuri atât în format digital, cât și fizic. Abonamentele sunt valabile pe întreaga durată a sezonului 2023-2024, pentru meciurile disputate pe teren propriu de către Dinamo”, se mai arată în comunicat.

De altfel, președintele Andrei Nicolescu a promis că echipa va juca pe cel mai mare stadion al țării cu condiția ca fanii dinamoviști să cumpere 15.000 de abonamente și este convins că suporterii ”câinilor” pot bifa o asemenea premieră în România.

ADVERTISEMENT