Sport

Conducerea lui Dinamo lansează o nouă provocare fanilor: „Așa ceva nu s-a mai întâmplat în țara asta”

Conducerea celor de la Dinamo a lansat o nouă provocare fanilor. Șefii clubului din Ștefan cel Mare vor să bifeze o bornă fără precedent în România.
07.06.2023 | 11:42
Conducerea lui Dinamo lanseaza o noua provocare fanilor Asa ceva nu sa mai intamplat in tara asta
Conducerea lui Dinamo a lansat o nouă provocare suporterilor. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dinamo a revenit pe prima scenă a fotbalului din România după un sezon petrecut în eșalonul secund. Andrei Nicolescu, președintele clubului din Ștefan cel Mare, a lansat o provocare suporterilor „alb-roșii” pentru ca Dinamo să evolueze pe Arena Națională în meciurile de pe teren propriu din sezonul următor.

Conducerea lui Dinamo lansează o nouă provocare fanilor: „Așa ceva nu s-a mai întâmplat”

Dinamo a ratat promovarea directă în SuperLiga, însă a făcut senzație la barajul pentru promovare/menținere în SuperLiga cu FC Argeș. Echipa antrenată de Ovidiu Burcă a învins-o pe FC Argeș, scor 6-1 pe Arena Națională în meciul tur și a pierdut, scor 2-4 în retur, însă au promovat în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu a anunțat că Dinamo va juca pe Arena Națională meciurile de pe teren propriu din sezonul următor cu condiția ca suporterii dinamoviști să cumpere 15.000 de abonamente. Oficialul „alb-roșiilor”, care a venit în acest an la conducere, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, este convins că suporterii „câinilor” pot bifa o asemenea premieră în România.

„Lansez o provocare suporterilor dinamoviști. 15.000 de abonamente pentru sezonul viitor. La 15.000 de abonamente, promit că vom juca toate meciurile pe Național Arena!

ADVERTISEMENT

„Așa ceva nu s-a mai întâmplat în țara asta”

Știu că așa ceva nu s-a mai întamplat în țara asta, dar nici mobilizarea suporterilor prin programul DDB nu a avut precedent. Dinamoviștii stiu să-și arate perfect dragostea față de echipă. Îi aștept”, a declarat Andrei Nicolescu, la emisiunea realizata de Gabi Safta la Radio Gold FM.

Dinamo nu va putea disputa meciurile de pe teren propriu din startul sezonului de SuperLiga pe Arena Națională. Într-o situație similară se află și FCSB. Cel mai mare stadion de fotbal din România va fi închis în perioada 15 iulie – 15 august, ca urmare a găzduirii două concerte.

ADVERTISEMENT

O variantă pentru Dinamo este stadionul „Arcul de Triumf”, unde a mai evoluat în sezonul precedent și pe care și FCSB vrea, de asemenea, să joace în startul sezonului partidele de pe teren propriu.

PCH cere mobilizare după provocarea lansată de Andrei Nicolescu: „Cum apar, săriți pe ele!”

Galeria lui Dinamo a luat cu asalt stadioanele la meciurile decisive ale „câinilor” din sezonul recent încheiat. Peluza Cătălin Hîldan a acceptat cu entuziasm provocarea lansată de Andrei Nicolescu și le-a cerut suporterilor să se năpustească asupra abonamentelor, odată cu punerea lor în vânzare.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu nu a pomenit la întâmplare numărul 15.000 de abonamente. Este numărul exact de locuri pe care l-a pus la dispoziție vechiul stadion Dinamo. „Promovarea asta ne face să așteptăm abonamentele cu sufletul la gură. Cum apar, săriți pe ele!”, au scris liderii galeriei lui Dinamo pe Facebook.

ADVERTISEMENT