Fotbal intern

Dinamo a rămas în 10 oameni cu Voluntari, după ce Skovajsa a luat două „galbene” în opt minute. „Câinii” au căzut total și au primit două goluri

09.02.2020 | 18:46
Dinamo a ramas in 10 oameni cu Voluntari dupa ce Skovajsa a luat doua galbene in opt minute Cainii au cazut total si au primit doua goluri
ADVERTISEMENT

Dinamo București plătește tribut indisciplinei și lipsei de concentrare din timpul partidelor.

Cu toate că formația pregătită de Dusan Uhrin Jr. conducea la Voluntari cu 1-0, după reușita lui Sorescu (’38), „câinii” au fost primit două goluri în repriza secundă după ce au rămas în 10 jucători după eliminarea incredibilă a lui Skovajsa.

Skovajsa a luat două cartonașe galbene în opt minute

Lukas Skovajsa, fundașul slovac al lui Dinamo, a reușit contraperformanța de a lua două cartonașe galbene în doar opt minute.

ADVERTISEMENT

Slovacul va lipsi astfel în derby-ul cu FCSB, o pierdere extrem de importantă pentru Dinamo, în condițiile în care bucureștenii au mari probleme de lot pe postul de fundaş stânga.

Ambele cartonașe galbene luate de slovac au fost pentru faulturi dure, lucru care l-a costat pe fotbalist prezența în teren.

ADVERTISEMENT

Dinamo a rămas astfel fără fundaș stânga, în condițiile în care Dusah Uhrin l-a lăsat în afara lotului pe Laurențiu Corbu. Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Corbu va fi forțat să plece de la Dinamo.

Gazdele au avut astfel nevoie de doar cinci minute pentru a ajunge în avantaj pe tabelă, prin reușitele lui Țîră (’76) și Tudorie (’81), profitând de degringolada dinamovistă.

ADVERTISEMENT

La acest rezultat, Dinamo își poate lua adio de la ultimul loc de play-off. Echipa lui Dusan Uhrin Jr. avea nevoie de victorie pentru a mai spera la accederea în top 6 al campionatului.

  • 5-4 a fost raportul șuturilor pe poartă în meciul Voluntari – Dinamo