Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dinamo, absențe importante înaintea derby-ului cu CFR Cluj! Debutează fostul jucător al Barcelonei?!

Dinamo are probleme de lot înaintea meciului extrem de important din Gruia cu CFR Cluj. Ce pregătește Zeljko Kopic lui Adi Mutu.
23.02.2024 | 11:17
Dinamo absente importante inaintea derbyului cu CFR Cluj Debuteaza fostul jucator al Barcelonei
CFR Cluj e obligată să câștige cu Dinamo pentru a rămâne în cursa pentru titlu. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo vine la Cluj după două victorii consecutive cu Farul și Oțelul. Analiștii FANATIK SUPERLIGA au prefațat duelul dintre cele două echipe și cum vor arăta echipele.

Dinamo, probleme înainte de meciul cu CFR Cluj

Bănel Nicoliță e încântat de ce a văzut la echipa lui Zeljko Kopic: „Dinamo trece printr-o perioadă foarte bună. Va fi un meci frumos. CFR Cluj vine după o victorie foarte bună la Craiova, fără emoții. Sunt două echipe în forme. Vom vedea cine va ieși câștigător. E clar că CFR-ul are primă șansă. 

ADVERTISEMENT

Cristi Coste, moderatorul emisiunii, a scos în evidență bătăile de cap pe care antrenorul croat le are înainte de meci, despre care s-a vorbit tot la FANATIK SUPERLIGA: „Absențe importante la Dinamo: Dennis Politic și Ionuț Amzăr nu sunt în lotul care a făcut deplasarea la Cluj. Ei au plecat la Belgrad pentru că sunt probleme pe care le au și încearcă să le rezolve până duminică, 25 februarie, când au bilete de întors. 

Cu ceva probleme sunt și Milanov și Homawoo. În aceste condiții e foarte posibil să asistăm la debutul lui Edgar Ie. Nici nu mai sunt variante de fundași. A mai rămas Patriche și Velkovski. Sunt sigur că Kopic își păstrează sistemul și gândirea cu trei fundași centrali”.

ADVERTISEMENT

Dinamo a primit și o veste bună. Adi Mutu și-a pierdut vedeta echipei: „S-ar putea să lipsească niște săptămâni bune”

Jurnalistul a dezvăluit că nici ardelenii nu vor avea la dispoziție un jucător important: „La CFR Cluj, absență de ultimă oră: El Kaddouri. L-am întrebat pe Adi Mutu că mi s-a părut că a ieșit cu probleme la Craiova, dar a zis că e tot ceva temporar. Uite că s-ar putea să lipsească niște săptămâni bune.

Andrei Vochin a remarcat și el: „La Milanov și Hamawoo am văzut încă din timpul meciului. Hamawoo nici nu l-a mai terminat. Deci au dat semne că nu sunt OK din punct de vedere fizic, așa că n-ar fi o surpriză să nu joace.

ADVERTISEMENT

Probabil că nu va schimba sistemul. Rămâne de văzut cum va apărea în primul unsprezece Edgar Ie pentru că până acum jucătorii aduși de Kopic n-au arătat bine la primul meci.

Nici Gnahore, nici Velkovski. A făcut multe greșeli. Nu e exclus să fie ceva probleme, plus că jucători noi pe linia de fund, adaptare cu ceilalți. Din punctul ăsta de vedere avantaj CFR. 

ADVERTISEMENT

„CFR-ul dacă dă pe lângă ele cam iese din cursa pentru titlu”

Alin Buzărin nu crede că Dinamo are șanse foarte mari în Gruia: „Să continue pe linia asta ar însemna să câștige sau să nu piardă la Cluj. Îi va fi destul de greu pentru că în opinia mea CFR-ul dacă dă pe lângă ele cam iese din cursa pentru titlu. 

Sunt 10 puncte și FCSB joacă acasă cu Botoșani. Aici joacă a treia clasată cu penultima, dincolo joacă prima cu ultima. Echipele de sus joacă acasă, în mod normal mari favorite”.

Dinamo, probleme mari în apărare înainte de meciul cu CFR Cluj

ADVERTISEMENT