Sport

Fanii lui Dinamo au dezlănțuit ”Iadul” la Cluj. Cum i-au primit pe jucători la hotel. Video

Dinamo a mers la Cluj pentru meciul cu CFR, iar jucătorii lui Zeljko Kopic au avut parte de o primire entuziasmantă din partea fanilor.
23.02.2024 | 00:05
Fanii lui Dinamo au dezlantuit Iadul la Cluj Cum iau primit pe jucatori la hotel Video
Dinamo a mers la Cluj pentru meciul cu CFR, iar jucătorii lui Zeljko Kopic au avut parte de o primire entuziasmantă din partea fanilor
ADVERTISEMENT

Partida din Gruia contează pentru etapa a 27-a din SuperLiga și este programată vineri, 23 februarie, de la ora 20:00. Atmosfera în tabăra ”câinilor” este mult mai relaxată după victoriile cu Farul și Oțelul.

Jucătorii lui Dinamo, primire spectaculoasă la Cluj din partea fanilor

Jocul bun făcut de Dinamo în ultimele întâlniri și speranțele că există șanse de salvare de la retrogradare i-a făcut pe fani să fie mult mai entuziaști. Aceștia au mers în fața hotelului din Cluj unde este cazată delegația ”câinilor” și au făcut un adevărat spectacol.

ADVERTISEMENT

Peste 100 de suporteri ai ”roș-albilor” au creat o atmosferă incendiară în fața stabilimentului, iar jucătorii și staff-ul tehnic al echipei au ieșit afară pentru a urmări show-ul și pentru a sta de vorbă cu susținătorii.

Fanii au scandat minute în șir diverse cântece de galerie și au aprins fumigene care au făcut ca atmosfera să fie cu adevărat una specială, așa cum se poate vedea în clipul postat pe pagina de YouTube Radio Dinamo1948. Jucătorii lui Kopic au avut parte de momente asemănătoare și la Constanța, înaintea jocului cu Farul.

ADVERTISEMENT

Ultrașii lui U Cluj vin să susțină Dinamo

Se anunță spectacol total și pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, deoarece toate cele 900 de bilete pe care Peluza Cătălin Hîldan le-a primit la meciul cu CFR Cluj s-au epuizat în foarte scurt timp.

În plus, fanii dinamoviști au început deja să-și cumpere tichete și în sectoarele de lângă cele rezervate de obicei galeriei oaspete, ceea ce înseamnă că totalul va fi mult mai mare decât cele 900 de bilete primite de la clubul gazdă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, la partida de vineri seară sunt așteptați și aproximativ 1.000 de ultrași ai echipei Universitatea Cluj, care vin să fie alături de ”frații” de la Dinamo în duelul ca marele dușman din oraș, CFR. Tocmai din această cauză măsurile de securitate au fost sporite.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Dennis Politic și Ionuț Amzăr nu vor fi pe foaia de joc pentru derby-ul cu CFR Cluj după ce au ieșit accidentați din duelul cu Oțelul, iar Zeljko Kopic a confirmat absența celor doi. Staff-ul dinamoviștilor a luat decizia de a-i trimite pe Politic și Amzăr la Belgrad, la cel mai cunoscut ”vraci” din Europa, Marijana Kovacevic.

ADVERTISEMENT

Daniel Șendre, suporter înfocat al lui Dinamo și fost membru marcant al DDB, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre transferul lui Edgar Ie și e convins că acesta va avea de tras pentru a deveni titular. Dar, la fel ca majoritatea specialiștilor, crede că cel sacrificat va fi în cele din urmă ”veteranul” Răzvan Patriche.

ADVERTISEMENT