Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

În ce mare campionat al Europei ar putea să joace Florinel Coman: “Eu acolo l-aş vedea!”

Florinel Coman este unul dintre cei mai valoroşi jucători ai SuperLigii. Adrian Ilie a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre campionatul în care l-ar vedea pe atacant.
23.02.2024 | 09:15
In ce mare campionat al Europei ar putea sa joace Florinel Coman Eu acolo las vedea
În ce mare campionat al Europei ar putea să joace Florinel Coman: “Eu acolo l-aş vedea!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florinel Coman este principalul jucător de atac al celor de la FCSB şi unul dintre cei mai valoroşi din SuperLiga. Patronul FCSB i-a stabilit o clauză de 5 milioane de euro, iar clubul care o plăteşte, îl poate avea pe fotbalist.

În ce mare campionat al Europei ar putea să joace Florinel Coman: “Eu acolo l-aş vedea!”

Adrian Ilie, fostul mare atacant al Valenciei şi al naţionalei României, a declarat că l-ar vedea pe Florinel Coman la o echipă de mijlocul clasamentului din La Liga:

ADVERTISEMENT

“La cum se prezintă campionatul românesc este foarte greu să mai apară un jucător (n.r. în elită). Sau poate, pentru că sunt foarte mulţi români plecaţi afară, sunt copii de 14-15 ani care joacă la Real Madrid sau Barcelona. 

De acolo e posibil să apară. Crescuţi în afară. Deocamdată la noi, din ce văd la jucătorii sub 15 ani de la loturile naţionale, este foarte greu să ajungă cineva să joace la nivelul ăsta.

ADVERTISEMENT

Eu pe Florinel Coman l-aş vedea la o echipă de locul 10 în Spania. Şi Valencia cum e în momentul de faţă. Cred că la nivelul respectiv ar face faţă”, a spus Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA.

“Sunt o grămadă de factori cumulaţi, care te transformă într-un jucător de performanţă”

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre condiţiile care trebuie îndeplinite pentru a ajunge un jucător de elită, subliniind că nu ajunge doar să fii talentat:

ADVERTISEMENT

“Eu cred că trebuie îndeplinite mai multe condiţii. Trebuie să ai nativ ceea ce a avut Adi (n.r. Adrian Ilie). După care trebuie să te apuci să munceşti, să nu îţi placă niciodată să pierzi un joc de antrenament, să vrei să învingi adversarul şi la antrenament.

După care, să fii olimpic la şah, să cânţi la un instrument şi să poţi să faci atmosferă la o petrecere. Sunt o grămadă de factori cumulaţi, care te transformă într-un jucător de performanţă. Dacă eşti nu mai jucător de petrecere nu o să ajungi mare.

ADVERTISEMENT

Dacă te bazezi doar pe ce ţi-a dat Doamne, Doamne, n-o să ajungi mare. Dacă o să joci numai rişcă, nu joci şi şah, adică să îţi pui puţin mintea la contribuţie, să încerci şi alte jocuri, n-o să ajungi mare. 

Întâmplător sau nu, Drăguşin, care valorează cel mai mult dintre toţi fotbaliştii români, joacă şah de performanţă.”, a spus Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA.

În ce mare campionat al Europei ar putea să joace Florinel Coman

ADVERTISEMENT