Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dinamo, absenţe importante înaintea meciului cu Hermannstadt: “S-au întors de la Belgrad, dar nu sunt apţi”

Înainte de partida cu Hermannstadt, din runda 28, Dinamo are parte de două absențe importante. Fotbaliștii au revenit de la Belgrad, dar încă nu pot juca.
27.02.2024 | 12:56
Dinamo absente importante inaintea meciului cu Hermannstadt Sau intors de la Belgrad dar nu sunt apti
Dinamo are două absențe importante pentru meciul cu Hermannstadt. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Formația din Ștefan cel Mare va juca în etapa 28 a SuperLigii cu Hermannstadt. Pentru duelul de acasă contra sibienilor, Dinamo are două absențe importante în lot.

Dinamo, absenţe importante înaintea meciului cu Hermannstadt: “S-au întors de la Belgrad, dar nu sunt apţi”

La FANATIK SUPERLIGA, Cristi Coste a oferit ultimele detalii despre cele două absențe importante ale lui Dinamo. Astfel, Dennis Politic și Costin Amzăr au revenit de la Belgrad după ce au trecut pe la “vraciul” Marijana Kovacevic.

ADVERTISEMENT

Cei doi jucători ai “câinilor” nu vor disputa meciul cu Hermannstadt, pentru că nu și-au revenit complet după accidentare. Așadar, Zeljko Kopic va încerca să se bazeze pe cei doi fotbaliști la meciul cu Poli Iași.

“Așa cum a anunțat FANATIK, Amzăr și Politic au fost la Belgrad la Marijana Kovacevic. Cei doi jucători s-au întors aseară și vor fi în lojă la meciul dintre Dinamo și Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Vor face antrenament cu echipa mâine și joi dimineața, dacă vor fi în regulă, vor merge și la Iași. Cei doi nu vor fi astăzi în lot”, a spus Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

Kopic, nevoit să joace cu același prim 11 din meciul cu CFR Cluj

În cadrul emisiunii, Cristi Coste a anunțat și faptul că Dinamo este nevoită să joace cu același prim 11 din meciul cu CFR Cluj, duel pierdut cu 4-0. Un motiv este faptul că pe lângă Politic și Amzăr mai lipsesc Homawoo și Milanov. Totodată, “câinii” trebuie să evolueze și cu un junior, iar cea mai bună variantă găsită de Kopic este Bordușanu.

ADVERTISEMENT

Antrenorul formației din Ștefan cel Mare își dorește ca la meciul cu Poli Iași, duel mult mai important pentru Dinamo, să aibă toți accidentații recuperați pentru a avea șansa de a se impune.

“Nici Homawoo și Milanov, alți doi accidentați în etapa anterioară cu CFR Cluj, nu au fost recuperați. Kopic încearcă să aibă echipa completă pentru meciul de vineri seara de la Iași.

ADVERTISEMENT

Este un meci mult mai important pentru Dinamo, pentru că joci direct cu echipa care este pe locul de baraj. Dinamo va juca cu același prim 11 ca în meciul cu CFR Cluj. Din două motive.

Pentru că nu și-au revenit cei accidentați, Politic, Amzăr, Milanov și Homawoo. Și trebuie să joci cu Bordușanu obligatoriu, pentru că e under”, a mai spus Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Ultimele detalii înainte de Dinamo - Hermannstadt

ADVERTISEMENT