Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Politic şi Amzăr pleacă la „vraciul” Marijana Kovacevic şi ratează derby-ul cu CFR Cluj. Kopic a confirmat problemele „câinilor”. Update

Dinamo a rămas fără Politic și Amzăr, care au ieșit accidentați din meciul cu Oțelul. Cei doi jucători vor merge la „vraciul” Marijana Kovacevic și vor rata derby-ul cu CFR Cluj.
22.02.2024 | 17:19
Politic si Amzar pleaca la vraciul Marijana Kovacevic si rateaza derbyul cu CFR Cluj Kopic a confirmat problemele cainilor Update
Lovitură pentru Dinamo! Politic şi Amzăr pleacă la „vraciul” Marijana Kovacevic şi ratează derby-ul cu CFR Cluj. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
22-02-2024
15:18

Dinamo, fără Politic și Amzăr la derby-ul cu CFR Cluj

Dennis Politic și Costin Amzăr nu sunt apți de joc pentru derby-ul cu CFR Cluj, așa cum FANATIK a dezvăluit încă din urmă cu două zile. Cei doi jucători au ieșit accidentați din meciul cu Oțelul Galați, scor 3-1, acuzând probleme musculare. 

Zeljko Kopic a confirmat că cei doi jucători nu vor face deplasarea în Ardeal pentru meciul de vineri seară cu CFR Cluj. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că staff-ul dinamoviștilor a luat decizia de a-i trimite pe Politic și pe Amzăr la Belgrad, la cel mai cunoscut „vraci” din Europa, Marijana Kovacevic din Serbia.

„Cu privire la lot, Politic nu va fi cu siguranță la meci. Și nici Amzăr nu va fi gata. Iar unul sau doi jucători sub semnul întrebării. Dar am 26 de jucători în lot.

Dacă unii nu pot juca, e o ocazie pentru alții să arate că au calitate. Edgard Ie e pregătit, va fi în echipă”, a declarat Zeljko Kopic, la conferința dinaintea meciului CFR Cluj – Dinamo. 

Probleme la Dinamo înaintea meciului cu CFR Cluj, programat vineri, 23 februarie, de la ora 20:00. Dennis Politic și Costin Amzăr au ieșit accidentați din victoria cu Oțelul, scor 3-1, și nu vor putea fi recuperați în timp util.

Politic și Amzăr, out pentru meciul cu CFR Cluj! Dinamo i-a trimis la „vraciul” Marijana Kovacevic

Dinamo plătește scump după victoria cu Oțelul Galați. Zeljko Kopic nu se va putea baza pe accidentații Costin Amzăr și Dennis Politic. Ambii au ieșit cu probleme musculare, fiind schimbați imediat de antrenorul croat. Primul în minutul 40, al doilea în 53.

ADVERTISEMENT

Amzăr a fost cel mai folosit jucător eligibil pentru regula U21 la Dinamo în primele 26 de etape, în timp ce Dennis Politic este cel mai bun marcator al echipei, cu șase reușite în SuperLiga.

Astfel, pentru a îi recupera cât mai rapid, chiar dacă vor rata derby-ul cu CFR Cluj, staff-ul dinamovist a decis să îi trimită pe Politic și pe Amzăr la cel mai cunoscut vraci din Europa, Marijana Kovacevic din Serbia.

ADVERTISEMENT

„O informație dinspre Dinamo. Nu sună deloc bine pentru fanii dinamoviști. Amzăr și Politic au repetat RMN-urile în această dimineață și nu sunt deloc ok. Vor pleca amândoi la Belgrad la Marijana Kovacevic. Astfel că nu vor face deplasarea cu echipa la Cluj.

Deci, Dinamo fără Amzăr și Politic la Cluj. Au zburat în Serbia. Vor fi ceva probleme pentru Zeljko Kopic. Amzăr e unul dintre U21 importanți. A fost cel mai folosit U21 în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Probabil va juca Bordușanu, iar Politic e golgheterul lui Dinamo, cu șase reușite”, a dezvăluit jurnalistul Cristi Coste, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.ro, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Înaintea partidei din Gruia, întreaga suflare dinamovistă a început să spere la salvarea de la retrogradare. După 3-1 cu Oțelul, „câinii roșii” au urcat pe locul 15, cu 22 de puncte, cu cini mai puține decât Poli Iași și FC Voluntari, ocupantele pozițiilor de baraj.

ADVERTISEMENT

Până la finalul sezonului regulat, penultima clasată mai are de jucat cu CFR Cluj (deplasare), Hermannstadt (acasă), Poli Iași (deplasare) și UTA Arad (acasă).

Lovitură pentru Dinamo! Politic şi Amzăr pleacă la „vraciul” Marijana Kovacevic şi ratează derby-ul cu CFR Cluj

ADVERTISEMENT