Sport

Oficial: Dinamo – Universitatea Craiova se joacă pe “Arcul de Triumf!” Update exclusiv

Dinamo a anunțat oficial unde se va disputa derby-ul din prima etapă a SuperLigii cu Universitatea Craiova.
13.07.2023 | 21:02
Oficial Dinamo  Universitatea Craiova se joaca pe Arcul de Triumf Update exclusiv
Vești bune pentru Dinamo înaintea revenirii în SuperLiga, întâlnirea cu Universitatea Craiova din prima etapă are șanse mari să se joace pe stadionul ”Arcul de Triumf”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
13-07-2023
18:11

Dinamo a anunțat oficial unde se joacă derby-ul cu U Craiova

Dinamo a anunțat oficial pe pagina de Facebook a clubului că derby-ul din etapa 1 cu Universitatea Craiova se va disputa pe stadionul „Arcul de Triumf”: „Luni, 17 iulie 2023, începând cu ora 21.30, pe stadionul Arcul de Triumf, Dinamo București o va întâlni pe Universitatea Craiova, în primul meci oficial de la revenirea câinilor în Liga I.

Fii și tu martor la revenirea unui mare Dinamo în primul eșalon al fotbalului românesc! https://www.bilete.ro/…/fc-dinamo-universitatea-craiova…

Meciul va avea grad de risc ridicat, astfel că biletele vor fi nominale. Vă rugăm să veniți cu un act de identitate care să însoțească ticketul de acces”.

Prețurile stabilite de Dinamo la derby-ul cu Universitatea Craiova și programul caselor de bilete

Prețurile biletelor e destul de piperat, însă ținând cont că este un derby pentru cele două echipe, sunt șanse mari ca stadionului să fie arhiplin.


„Tarifele biletelor:
VIP: 120 ron
Tribuna 1: 80 ron (lateral) – 90 ron (central)
Tribuna 2: 50 ron
Peluza Nord (PCH) & Peluza Sud: 35 ron
Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, de la casele de bilete amplasate la stadionul “Arcul de Triumf”, după programul:
• Sâmbătă: 10:00 – 14:00
• Luni, ziua meciului: 15:30 – 22:15.

Alte informații pentru fani

„Atât sâmbătă, conform programului, cât și luni, până la ora 18.00, va fi deschisă o casierie pentru a oferi suport celor care au achiziționat abonamente și au întâmpinat diverse probleme.

Biletele pot fi folosite atât în format digital (pe telefon) sau în format fizic (printate). Abonații vor intra la meci pe baza abonamentului achiziționat la începutul sezonului, ocupând locul aferent acestuia.
Family Zone-ul va fi amplasat în sectorul K al Tribunei a II-a, copiii sub 7 ani beneficiind de gratuitate. Aceștia trebuie însoțiți de un adult cu bilet valabil. Un adult, odată cu achiziționarea biletului, poate selecta maximum 3 bilete cu valoare 0, pentru copii.

Studenții, elevii și pensionarii beneficiază de 10% reducere în sectorul K al Tribunei a II-a. Persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate în zonele special alocate, în baza certificatului justificativ, însoțit de actul de identitate.

Accesul suporterilor va fi permis începând cu orele 19.30. Pentru a facilita accesul în stadion și pentru a evita situațiile neplăcute, vă rugăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute înainte de ora de începere a partidei”, se mai arată în comunicatul „câinilor roșii”.

12-07-2023
12:49

Dinamo - Universitatea Craiova, aproape sigur pe Arcul de Triumf

Vești bune pentru Dinamo înaintea revenirii în SuperLiga, întâlnirea cu Universitatea Craiova din prima etapă are șanse mari să se joace pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Arena de rugby nu avea montat sistemul VAR și în plus trebuia modificată fereastra unei clădiri pentru a se putea instala arbitrajul video, însă, în cele din urmă, toate problemele au fost rezolvate.

O delegație a LPF, împreună cu televiziunile care au dreptul de difuzare a meciurilor din SuperLiga, vor merge joi, 13 iulie, la stadionul ”Arcul de Triumf” pentru a omologa arena. În principiu, nu vor exista probleme, astfel că sunt șanse foarte mari ca partida Dinamo – Universitatea Craiova să se desfășoare acolo.

10-07-2023
12:38

Când primesc ”câinii” răspunsul pentru Arcul de Triumf

Dinamo este în așteptarea unei decizii privind stadionul pe care se va disputa întâlnirea cu Universitatea Craiova din prima etapă a SuperLigii.

Directorul arenei Arcul de Triumf, Radu Neagu, va da joi, 13 iulie, un răspuns final în privința posibilității de a se monta sistemul VAR până la momentul jocului, luni, 17 iulie, ora 21:30.

În cazul în care acest lucru nu va fi posibil, cel mai probabil ”câinii” se vor orienta către stadionul din Târgoviște.

A mai rămas o săptămână până la startul SuperLigii. Dinamo revine după un an pe prima scenă, iar debutul în faţa propriilor suporteri cu Universitatea Craiova ar putea să se dispute pe un stadion în afara Capitalei.

Dinamo, alungată din București în startul din SuperLiga!

Pe arena “Arcul de Triumf” nu se poate monta sistemul VAR, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, în timp ce Arena Naţională este blocată până în 15 august, fiind închiriată pentru două concerte.

ADVERTISEMENT

Astfel, Dinamo ar putea fi nevoită să se mute în afara Bucureştiului pentru meciul de debut, care se va disputa împotriva Universităţii Craiova, luni, 17 iulie, de la ora 21:30. Din informaţiile FANATIK, “câinii” au două variante pentru acest meci.

Două variante pentru “câini”: stadionul din Târgovişte sau “Ilie Oană” din Ploieşti!

Prima este ca meciul să se joace pe noul stadion din Târgovişte. Arena a costat 15 milioane de euro şi a fost inaugurată de Chindia, chiar la ultimul meci al echipei din SuperLigă. Echipa lui Petrea a remizat cu Voluntari şi a retrogradat direct.

ADVERTISEMENT

A doua variantă luată în calcul este stadionul din Ploieşti. Petrolul va evolua duminică pe “Ilie Oană” cu Universitatea Cluj, iar “câinii” ar putea găzdui o zi mai târziu meciul cu Universitatea Craiova.

Justin Ştefan: “Timpul e foarte scurt, nu știu dacă se poate rezolva până începe campionatul”

Oficialii lui Dinamo sperau ca problemele cu instalarea sistemului VAR pe Arcul de Triumf să se rezolve până la startul campionatului, dar este foarte greu ca într-o săptămână să fie făcute modificărle de rigoare, aşa cum a explicat şi Justin Ştefan pentru FANATIK:

ADVERTISEMENT

“În acest moment nu se poate juca pe Arcul de Triumf pentru că nu există VAR. E vorba mai mult de o chestie de infrastructură, pentru că trebuie modificată fereastra unei clădiri pentru montarea VAR-ului.

E nevoie de avize, de tot ce se presupune acest lucru și e doar treaba administratorului stadionului. Timpul e foarte scurt, nu știu dacă se poate rezolva până începe campionatul. Fotbal se poate juca, dar fără VAR și probabil nicio echipă nu va fi de acord.

ADVERTISEMENT

Pe termen lung îi privește pe cei de la Dinamo, care vor fi nevoiți să meargă pe altă arenă din afara Capitalei. Totul depinde de implementarea VAR la Arcul de Triumf, dar Liga nu are un răspuns concret în această privință. Repet, nu depinde de noi”, a spus secretarul general al LPF pentru FANATIK.

Dinamo nu poate juca nici la Giurgiu! Probleme cu avizele ISU

Dinamo a mai disputat câteva meciuri pe stadionul din Giurgiu în liga secundă. Pentru SuperLiga, stadionul Marin Anastasovici nu este o opţiune în condiţiile în care sunt probleme cu avizele ISU pentru o peluză şi vestiare.

Derby-ul din etapa a doua dintre FCSB şi Dinamo se va disputa ori pe stadionul Steaua, ori în afara Capitalei. Roş-albaştrii sunt foarte aproape de a intra în “Templu” pentru prima dată de când a fost inaugurată noua arenă, în 2021.

  • 15.000.000 de euro a costat noul stadion din Târgovişte
  • 8.207 de locuri are stadionul „Arcul de Triumf”
ADVERTISEMENT