Sport

Anunț îngrijorător pentru Dinamo: „Se va desființa sigur! E în comă”

Dumitru Dragomir e convins că Dinamo se apropie încet, dar sigur de faliment și pune această situație pe seama jucătorilor. Echipa ocupă penultima poziție în clasamentul Ligii 1.
06.12.2021 | 12:22
Anunt ingrijorator pentru Dinamo Se va desfiinta sigur E in coma
Oamenii de fotbal anunță vremuri grele pentru Dinamo. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cu doar 9 puncte acumulate în cele 18 etape de până acum și măcinată de probleme financiare, Dinamo trece, fără îndoială, prin cea mai dificilă perioadă din întreaga sa istorie. Situația e atât de sumbră încât oamenii de fotbal prevestesc deja dezastrul.

Potrivit lui Dumitru Dragomir, echipa se îndreaptă încet, dar sigur spre desființare, iar vina nu îi aparține antrenorului, ci jucătorilor. „Îi oprește Rednic să o bage în poartă? Nu, este lipsa de valoare. Cei bătrâni nu pot alerga, cei tineri n-au valoare”, este verdictul dur al omului care a condus timp de aproape două decenii Liga Profesionistă de Fotbal.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, fanii din DDB continuă să facă eforturi uriașe pentru a ține echipa în viață. Nu mai departe de sfârșitul lunii noiembrie au lansat platforma Dinamo Win, prin intermediul căreia pot fi achiziționate o sumedenie de produse (electronice, electrocasnice, componente IT, articole de îngrijire personală, articole sportive, produse alimentare, cărți, produse pentru casă/ grădină, petshop, accesorii și articole auto, jucării și multe altele), urmând ca jumătate din încasări să ajungă la club.

Dinamo, în pragul desființării? Previziunea sumbră a lui Dumitru Dragomir

Dinamo se va desființa sigur. Deocamdată, se mai menține puțin în viață prin drepturile de televiziune, prin ce mai dă DDB, dar e în comă. Nu știu cât va dura coma, dar nu este în regulă.

ADVERTISEMENT

Au adus niște jucători expirați, care nu aleargă, sunt și gălăgioși, și nemulțumiți de condiții. Am văzut că aruncă vina unul și altul pe Rednic. Păi, ce-i asta? Îi oprește Rednic să o bage în poartă? Nu, este lipsa de valoare. Cei bătrâni nu pot alerga, cei tineri n-au valoare.

Ce nerv să aibă Rednic, fratele meu? Le pui pe tablă ce să facă și ei nu fac! Ce vină ai tu? Voi credeți că Mourinho nu are valoare? Și a pierdut acasă, 0-3! (n.r. meciul cu Inter) Ce, bă, joacă Rednic, joacă Mureșan? Joacă ăștia pe care îi plătești!”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Și Mircea Rednic a pus tunurile pe jucători : „Au plecat antrenori, de data asta trebuie să plece și ei”

În ton cu discursul lui „Corleone”, Mircea Rednic și-a mitraliat jucătorii după eșecul umilitor suferit în fața codașei Academica Clinceni și i-a avertizat că vor avea parte de surprize mari dacă nu își vor revizui atitudinea. Până în pauză de iarnă au mai rămas de disputat trei partide, cu Chindia (acasă), Mioveni (deplasare) și Farul (acasă).

Dacă nu joacă pentru echipă, o să fie greu. Dar mai mult eu nu pot. Nu e unul care nu a avut șansa să joace. Le-am dat șansa, dar când intră pe teren, tot șoptesc în stânga și în dreapta. Când intră în teren, nu prea arată. Ei nu trebuie să fie grupulețe, românii și străinii, pentru că depind unii de alții.

ADVERTISEMENT

Trebuie să rezist, că nu am venit să cedez sau să spun că plec. Nu plec. Ei să înțeleagă că au plecat antrenori și de data asta trebuie să plece și ei. De doi ani sunt unii, aceleași rezultate. Vine rândul să plece și ei.

Ce poate să facă antrenorul? Să aducă mingea în fața porții. Păi acolo e vorba de calitate. Acolo, tu driblezi, fentezi? Ai poarta goală și tu dai din alunecare? Scapi singur și tu preiei și vrei să dai ‘golazzo’? Unii cred că se mulțumesc că sunt la Dinamo și nu îi mai interesează. Nu, la Dinamo trebuie performanță. Cine nu vrea, trebuie să plece”, a reacționat tehnicianul alb-roșilor.

ADVERTISEMENT