Sport

Dinamo bifează primul transfer?! Jucătorul care vrea cu orice preţ mutarea: “Este posibil să mi se închidă multe uşi!”

Ronaldo Deaconu s-a întors în țară pentru a se antrena în pauza competițională. Intrat în ultimele 6 luni de contract cu Korona, mijlocașul se gândește la o revenire în Superliga
31.12.2023 | 15:48
Dinamo bifeaza primul transfer Jucatorul care vrea cu orice pret mutarea Este posibil sa mi se inchida multe usi
Dinamo bifează primul transfer?! Jucătorul care vrea cu orice preţ să joace la "câini": "Este posibil să mi se închidă multe uşi!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ronaldo Deaconu, în vârstă de 26 de ani, a încheiat anul în forță printr-un antrenament pe stadionul din Domnești. Aflat sub contract cu echipa poloneză Korona Kielce până în vară, mijlocașul ofensiv a reușit 6 goluri și oferind 8 pase decisive în cele 48 de apariții.

Ronaldo Deaconu a intrat în ultimele 6 luni de contract

“Vreau să închei anul făcând ce-mi place cel mai mult, ce-mi aduce bucurie, adică să fiu pe teren. Am și program de pregătire fizică de la Korona pe care-l urmez și îl transmit prin ceas, vreau să fiu cu motoarele turate.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce urmează, am avut o perioadă bună acolo, am o relație foarte bună cu directorul, Pawel Golanski, cu președintele, vreau să le urez ‘la mulți ani’ antrenorului și staff-ului tehnic.

Mă voi întoarce în ianuarie la echipă și ne vom așeza la masă pentru a vedea ce este cel mai bine de făcut. Astăzi am intrat oficial în ultimele 6 luni de contract”, a declarat Ronaldo Deaconu pentru Gsp.ro.

ADVERTISEMENT

În ciuda contribuțiilor sale remarcabile, Deaconu a întâmpinat o schimbare în statutul său la Korona Kielce, pierzându-și locul de titular în echipă. Dinamo ar putea fi o posibilă destinație pentru Deaconu. Trupa din Ștefan cel Mare este clubul preferat al mijlocașului.

Dinamo, o posibilă țintă pentru Deaconu

“Dinamo este și va rămâne în sufletul meu, sunt suporterul lor. Chiar dacă unii oameni din fotbal îmi spun că nu este bine să declar asta, sunt asumat, sunt conștient că este posibil să-mi închidă uși la unele cluburi din România.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce să zic despre transfer, Dinamo negociază deja cu doi mijlocași ofensivi de picior stâng. Nu am mai văzut la nicio echipă să fie 3 astfel de jucători, cred că i-aș încurca.

Sunt doi jucători foarte buni, Djokovic și Rotariu, ca suporter m-aș bucura dacă ar veni, dar este și ciudat, pentru că Dinamo vrea să ia doi fcsbiști care să o ajute să se salveze de la retrogradare”, a completat Ronaldo Deaconu pentru Gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Ronaldo Deaconu a jucat ultima dată în România la Gaz Metan Mediaș. În sezonul 2021/2022, Deaconu a jucat de 18 ori pentru medieșeni și a reușit să înscrie 3 goluri. În urma acelui sezon, mijlocașul s-a transferat la Shaanxi Chang’an, în China.

ADVERTISEMENT
Tags: