Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ivanovici îl pune la punct pe Olaru. „Domnul căpitan venit de la Mediaș, n-ai personalitate! L-ai făcut mincinos pe selecționer!”

Horia Ivanovici l-a pus la punct pe Darius Olaru după declaraţiile căpitanului de la FCSB referitoare la accidentarea de la echipa naţională prin care l-a contrazis pe selecţioner.
24.10.2023 | 10:31
Ivanovici il pune la punct pe Olaru Domnul capitan venit de la Medias nai personalitate Lai facut mincinos pe selectioner
Ivanovici îl pune la punct pe Olaru. „Domnul căpitan venit de la Mediaș, n-ai personalitate! L-ai făcut mincinos pe selecționer!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Darius Olaru a revenit pe teren la meciul dintre FCSB şi Voluntari, scor 0-0. Căpitanul roş-albaştrilor a fost întrebat la final despre presupusa accidentare de la echipa naţională, contrazicându-l pe selecţioner. Mijlocaşul a dezvăluit că a fost apt pentru meciul cu Andorra.

Ivanovici îl pune la punct pe Olaru. „Domnul căpitan venit de la Mediaș, n-ai personalitate!

Discursul lui Olaru a fost criticat aspru de Horia Ivanovici. Moderatorul de la FANATIK SUPERLIGA l-a pus la punct pe mijlocaşul de la FCSB, susţinând că prin acest discurs l-a pus şi pe selecţioner într-o postură nefericită:

ADVERTISEMENT

“Mi s-au părut declaraţiile lui Olaru de două ori fără personalitate. N-ai personalitate şi n-ai nici bărbăţie, domnule căpitan.  Tu trebuia să îi spui în faţă selecţionerului lucrurile astea. 

Dacă ai bărbăţie, personalitate şi eşti căpitanul FCSB-ului, trebuia să îi spui în faţă lucrurile astea. Nu să mergi în tribună, cuminte. O dată, n-ai curaj să vorbeşti cu Edi lucrurile astea.

ADVERTISEMENT

“Te împachetează Meme cum vrea el”

Pentru că, dacă le discutau aşa cum a dat declaraţia, ajungeau la un consens. Primea nişte explicaţii. A doua oară, n-ai voie să sufli nici în faţa propriului tău club.

Te împachetează Meme cum vrea el. Te duci frumos, ieşi la conferinţă şi dai în selecţioner. Şi îl pui pe Edi Iordănescu într-o postură delicată. Acum pare că, selecţionerul, puţin aşa, Edişorul, a minţit puţin.

ADVERTISEMENT

Îl faci şi pe selecţioner laş, altul care n-are curaj. Îl pui şi pe Edi Iordănescu în această ipostază. Când n-ai în tine vâna aia… acuma ştii cum e, Mediaş.

“Îl pune pe Edi într-o postură în care îi ia personalitatea”

Când vii de la Mediaş, la Bucureşti e greu. Când l-au luat cei de la FCSB la nişte discuţii pe acolo, îşi semna şi testamentul.  Îl pune pe Edi într-o postură în care îi ia personalitatea, că selecţionerul ascunde adevărul şi n-are nici personalitatea de a-l trimite în tribună.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi să ne luăm după Olaru, Edi l-a îmbârligat şi pe Gigi”, a fost discursul lui Horia Ivanovici la adresa lui Darius Olaru la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik, pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

ADVERTISEMENT