Sport

Dinamo, calificare impresionantă în sferturile EHF European League. Când se joacă ”dubla” cu Skjern. Update

Dinamo a învins Bjerringbro/Silkeborg, scor 27-24, și s-a calificat în sferturile European League. EHF a anunțat datele de disputare a ”dublei” cu Skjern.
03.04.2024 | 16:57
Dinamo calificare impresionanta in sferturile EHF European League Cand se joaca dubla cu Skjern Update
Dinamo - Bjerringbro/Silkeborg se joacă în sala Dinamo, de la ora 19:45 și contează pentru play-off-ul pentru sferturile EHF European League. Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
03-04-2024
14:04

S-au stabilit datele de disputare a ”dublei” Dinamo - Skjern

EHF a anunțat datele și orele de disputare a meciurilor din ”dubla” dintre Dinamo și Skjern Handbold, din sferturile de finală ale European League.

Prima manșă va avea loc la București, pe 23 aprilie, de la ora 19:45, iar returul se va disputa în Danemarca, în 30 aprilie, tot de la ora 19:45.

”Cât de curând vom pune biletele în vânzare pentru meciul de acasă. Interesul este uriaș! Abonații vor avea posibilitatea să-și păstreze locurile, așa cum s-a întâmplat la ultimele meciuri. Aceștia vor primi pe email un link de plată și vor avea la dispoziție 3-4 zile pentru a opta pentru achiziționarea locurilor!”, este mesajul de pe pagina de Facebook a CS Dinamo.

 

Celelalte partide din sferturile de finală ale EH European League sunt următoarele: Fuchse Berlin – HBC Nantes, IK Savehof – SG Flensburg-Handewitt și Rhein-Nekar Lowen – Sporting CP. Turneul Final Four va avea loc la Hamburg, în perioada 25-26 mai.

02-04-2024
16:55

Bjerringbro Silkeborg - Dinamo 24-27

Final de meci – După victoria la 3 goluri diferență de pe teren propriu, Dinamo se impune și în Danemarca în fața formației Bjerringbro Silkeborg, scor 27-24, și se califică în sferturile de finală ale EHF European League. Pentru un loc în Final Four, ”dulăii” lui Xavi Pascual se vor lupta cu o altă echipă daneză, Skjern.

Min 50: Dinamo conduce cu scorul de 23-18

Min 40: Dinamo are un avans de 7 goluri. Scor 19-12

Min 30: Final de primă repriză! Dinamo conduce cu 8 goluri diferență. Scor 16-8

Min 21: Elevii lui Xavi Pascual au început perfect partida. Scor 13-3

Min 10: Dinamo conduce cu scorul de 5-1

Min 8: Dinamo începe bine meciul. Scor 4-1

Start de meci!

26-03-2024
17:46

Dinamo - Bjerringbro/Silkeborg 37-34

Final de meci – Dinamo se impune cu 37-34, în fața danezilor de la Bjerringbro/Silkeborg, într-un meci marcat de numeroase răsturnări de situație.

Min. 50 – ”Dulăii” sunt de neoprit în partea secundă a jocului, iar danezii nu mai găsesc metode de a-i contracara. Scor: 34-26.

Min. 40 – Campioana României continuă jocul bun și în startul părții secunde și își mărește avansul. Scor: 27-22.

Min. 30 – ”Dulăii” au un final de repriză fantastică și intră la cabine cu un avantaj de 2 goluri. Scor: 18-16.

Min. 20 – Elevii lui Xavi Pascual nu se regăsesc, iar danezii au avantaj pe tabelă. Scor: 11-13.

Min. 10 – Dinamo încep tare meciul, dar danezii răspund cu aceeași monedă. Scor: 5-4.

Start de meci!

Campioana României la handbal masculin Dinamo București întâlnește formația daneză Bjerringbro.Silkeborg, în prima manșă a play-off-ului pentru sferturile European League.

Câștigătoarea ultimelor șapte ediții ale Ligii Naționale a României la handbal masculin vrea ca în acest sezon să ajungă în Final Four-ul European League. Dinamo – Bjerringbro/Silkeborg este meciul tur al play-off-ului pentru sferturile de finală ale competiției, iar elevii lui Xavi Pascual vor o victorie cât mai clară.

Dinamo – Bjerringbro/Silkeborg, live video online, în turul play-off-ului pentru sferturile EHF European League

Un mare atuu de care Dinamo se bucură în partida de marți, 26 martie, este posibilitatea de a juca în fața publicului din sala Dinamo. De altfel, atmosfera făcută de fanii “dulăilor“ s-a făcut remarcată deseori în competițiile europene.

ADVERTISEMENT

Totuși, Dinamo a clacat în meciurile cu Fuchse Berlin și Sporting Lisabona, ambele pierdute tur-retur. Xavi Pascual speră ca elevii săi să nu repete acele evoluții. Spaniolul visează, în schimb, la un joc precum cel din partida contra celor de la CSM Constanța. Meciul contra dobrogenilor a fost câștigat de Dinamo cu 32-23 pe teren propriu, în grupele principale.

Dinamo este favorită la calificare, pentru că Bjerringbro-Slikeborg nu este cel mai de temut adversar peste care “dulăii“ puteau da.  Danezii au probleme în campionatul intern, acolo unde sunt pe locul 4. Dinamo, în schimb, conduce detașat Liga Națională. Alb-roșiii au 20 de victorii din tot atâtea meciuri disputate!

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Dinamo – Bjerringbro/Silkeborg

Meciul dinamoviștilor cu Bjerringbro/Silkeborg se dispută în sala Dinamo, de la 19:45 și va fi transmis pe canalele Digisport 3, Orange Sport 3 și Prima Sport 2.

Partida de la care antrenorul spaniol așteaptă o victorie categorică, astfel încât returul să fie unul cât mai lipsit de emoții, poate fi urmărită și pe FANATIK.ro, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Cu cine joacă Dinamo, dacă trece de Bjerringbro/Silkeborg

În cazul în care se califică la capătul dublei contra danezilor, Dinamo va da în sferturile de finală ale competiției de o altă formație din Danemarca. Este vorba despre Skjern, echipa care ocupă locul 6 în competiția internă!

Așadar, culoarul este unul extrem de favorabil pentru Ali Zein, Akimenko, Saeid Heidaridad și colegii lor. Skjern s-a calificat în sferturi după ce a câștigat grupa cu Savehof, Nexe și Gorenje.

ADVERTISEMENT

Cote pariuri la meciul Dinamo – Bjerringbro/Silkeborg

Dinamo este favorită clară la victorie, cota oferită de bookmakeri pe 1 solist fiind 1,20. Un succes al danezilor este cotat cu 6,80, în timp ce remiza are cota 13,00.

Cota pentru peste 59,5 goluri este 1,29, în timp ce un meci cu mai puțin de 59,5 goluri are cota 3,25. În ultimele cinci partide oficiale, meciurile lui Dinamo au produs, în medie, câte 62 de goluri.

Dinamo – Bjerringbro/Silkeborg, live stream, 17:30, Digisport 3, Prima Sport 2, Orange Sport 3

Meciul contra danezilor vine pentru Dinamo la șase zile după succesul cu 41 – 26 obținut în competiția internă, pe terenul celor de la CS Politehnica Iași. De altfel, “dulăii“ se îndreaptă cu pași mari către cel de-al optulea titlu consecutiv.

Returul cu Bjerringbro/Silkeborg se joacă pe 2 aprilie, în Danemarca. Celelalte partide din play-off-ul pentru sferturi sunt Nexe Rhein-Neckar (câștigătoarea joacă împotriva lui Sporting Lisabona), Kadetten – Fuchse Berlin (câștigătoarea întâlnește Nantes) și Hannover-Burgdorf – Savehof (câștigătoarea joacă împotriva lui Flensburg).

ADVERTISEMENT