Sport

Goncalo Gregorio, transfer important la Dinamo! A marcat 26 de goluri în două sezoane şi anunţă: “Jucătorii ca mine sunt rari!”

Dinamo a mai bifat un transfer. Lusitanul Goncalo Gregorio este în cantonamentul "câinilor", după ce în ultimele două sezoane a evoluat excelent la Leiria.
01.07.2023 | 18:58
Goncalo Gregorio transfer important la Dinamo A marcat 26 de goluri in doua sezoane si anunta Jucatorii ca mine sunt rari
Goncalo Gregorio, transfer important la Dinamo! A marcat 26 de goluri în două sezoane şi anunţă: "Jucătorii ca mine sunt rari!".
ADVERTISEMENT

Dinamo nu a reuşit să ridice deocamdată interdicţia la transferuri dictată de FIFA, dar oficialii “câinilor” s-au pus în mişcare şi s-au înţeles deja cu trei jucători, pe care îi vor putea înregistra în momentul în care forul mondial va da undă verde.

Goncalo Gregorio, transfer important la Dinamo! A marcat 26 de goluri în două sezoane la Leixoes

După Hakim Abdallah, transfer anunţat de FANATIK, Dinamo i-a transferat pe portarul Adnan Golubovic şi atacantul lusitan Goncalo Gregorio. Ultima dată la Uniao Leiria, Gregorio vine pe cai mari la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Leiria joacă în a treia ligă portugheză, iar Gregorio a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei. Atacantul în vârstă de 28 de ani a marcat pe bandă rulantă, nu mai puţin de 26 de goluri în ultimele două sezoane.

“Sunt un vârf, jucători ca mine sunt rari, așa că sunt liniștit”

Nu a mai vrut să semneze prelungirea cu echipa portugheză şi a anunţat într-un interviu pentru A Bola acordat înainte să semneze cu Dinamo că are multe oferte, atât din ţară, cât şi din străinătate:

ADVERTISEMENT

“Am primit multe oferte, atât interne cât și din străinătate, dar nu am decis încă unde voi merge. Sunt un vârf, jucători ca mine sunt rari, așa că sunt liniștit. Într-o bună zi aș vrea să ajung la un mare club din străinătate, să cuceresc fotbalul de acolo”, a spus portughezul în urmă cu două săptămâni.

“Părăsesc clubul ca cel mai bun marcator din istoria celui de-al treilea eșalon și din postura de campion”

Leiria a promovat în liga secundă portugheză, dar Goncalo Gregorio voia o aventură în afara Portugaliei şi visează să ajungă şi mai departe în carieră. Dinamo este primul pas:

ADVERTISEMENT

„Nu am semnat prelungirea din mai multe motive, au fost lucruri care nu au depins de mine. Aventura la Leiria a fost foarte pozitivă, părăsesc clubul ca cel mai bun marcator din istoria celui de-al treilea eșalon și din postura de campion. 

E o mare plăcere că în numai 2 ani am intrat în top 10 cei mai buni marcatori ai clubului. Pentru mine, să marchez este cel mai bun sentiment din lume, este inexplicabil, o bucurie pură cum nu am mai simțit.

ADVERTISEMENT

Toți antrenorii m-au ajutat să devin jucătorul care sunt astăzi, tatăl meu, Ruben Amorim, Filipe Coelho și Vitor Oliveira sunt nume care mi-au rămas în inimă”, a povestit Gregorio.

Goncalo Gregorio a mai evoluat la Pacos Ferreira, Leixoes, Casa Pia şi a doua echipă a Bragăi. Nu este la prime experienţă în străinătate, în condţiile în care timp de un sezon a jucat în Polonia la Zaglebie Sosnowiec.

  • 28 de ani are Goncalo Gregorio
  • 3 transferuri a perfectat Dinamo până acum
ADVERTISEMENT