Sport

Dinamo, coșmar fără sfârșit din cauza portarilor. Dujmovic a luat un gol de cascadorii râsului la Iași. Video

Dinamo este îngropată de portari în drumul spre promovarea directă în SuperLiga. Filip Dujmovic a gafat monumental în meciul decisiv cu Poli Iași.
21.05.2023 | 13:47
Dinamo cosmar fara sfarsit din cauza portarilor Dujmovic a luat un gol de cascadorii rasului la Iasi Video
Filip Dujmovic a gafat monumental în startul partidei cu Poli Iași. Foto: captură digisport
ADVERTISEMENT

Dinamo a avut un start dezastruos în meciul decisiv cu Poli Iași pentru promovarea directă în SuperLiga. Filip Dujmovic a gafat din nou în poarta „câinilor” și le-a permis moldovenilor să înscrie rapid prin Robert Ion.

Filip Dujmovic, gafă monumentală în startul partidei Poli Iași – Dinamo

Dinamo luptă de la distanță cu Oțelul Galați pentru promovarea directă în SuperLiga, însă „câinii” au început cum nu se poate mai rău partida din Copou cu deja-promovata Poli Iași. Filip Dujmovic a gafat decisiv în minutul 10 și i-a permis lui Robert Ion să înscrie cu ușurință.

ADVERTISEMENT

Goalkeeperul a încercat să-i paseze unui coechipier aflat în preajma careului, însă mingea a ajuns direct la Robert Ion, iar atacantul moldovenilor l-a executat pe bosniac. VEZI VIDEO AICI. Nu este prima gafă majoră comisă de Filip Dujmovic în poarta „alb-roșiilor”.

În deplasarea lui Dinamo de la Buzău, în etapa a 6-a a play-off-ului, Filip Dujmovic a gafat, la fel ca în Moldova, în startul partidei. Portarul care i-a luat locul lui Oncescu între buturile „câinilor” a intrat cu mingea în poartă la o execuție de la 35 de metri a lui Blejdea.

ADVERTISEMENT

Înainte să intre cu mingea în poartă, Filip Dujmovic a ieșit întârziat asupra lui Blejdea pe care l-a doborât în careu. Totuși, Andrei Moroiță, „centralul” acelei partide, nu a arătat spre punctul cu var. După înfrângerea din turul play-off-ului cu Poli Iași, scor 1-3, Ovidiu Burcă, la cererea suporterilor, l-a scos din poartă pe tânărul Denis Oncescu și l-a introdus pe Dujmovic.

Denis Oncescu, gafă uriașă la derby-ul Steaua – Dinamo

Ovidiu Burcă l-a scos din poartă pe Denis Oncescu după gafele comise de tânărul fotbalist la partidele cu Poli Iași și CSA Steaua. În derby-ul cu „militarii”, goalkeeperul în vârstă de 18 ani a încercat să-i paseze lui Gorka Larrucea, însă mingea s-a dus departe de fotbalistul iberic, iar Chipirliu a înscris cu poarta goală.

ADVERTISEMENT

La cinci minute după golul marcat de Robert Ion în derby-ul decisiv pentru „câini”, atacantul lui Poli Iași și-a trecut în cont „dubla”. Fotbalistul a dus la capăt un contraatac perfect al echipei sale. Filip Dujmovic a încercat să iasă, însă nu a reușit să rețină balonul.

Cu ceva șansă mingea a ajuns la Robert Ion care a înscris cu un șut la colțul scurt. Totuși, echipa antrenată de Ovidiu Burcă a revenit pe tabelă după golul marcat de Ghezali din pasa lui Ahmed Bani. În caz de egalitate între Oțelul Galați și Dinamo, câștig de cauză au moldovenii.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Dorinel Munteanu a intrat cu un număr de puncte superior în play-off, în comparație cu Dinamo, acesta fiind primul criteriu de departajare impus de FRF. Dacă nu va obține biletul către promovarea directă, clubul din Ștefan cel Mare o va înfrunta la baraj pe FC Argeș.

ADVERTISEMENT