Sport

Dinamo, dezastru înainte de derby-ul cu Steaua! Înfrângeri umilitoare și golaveraj 0-9 cu „militarii”

Dinamo a pierdut toate cele trei meciuri cu CSA Steaua București de la Liga de Tineret, Liga Elitelor U17 și U16 și a încasat nu mai puțin de 9 goluri, înainte de derby-ul din Liga 2 Casa Pariurilor.
05.09.2022 | 15:48
Dinamo dezastru inainte de derbyul cu Steaua Infrangeri umilitoare si golaveraj 09 cu militarii
Dinamo a încasat nu mai puțin de 9 goluri în aceeași zi de la CSA Steaua București. Sursă foto: Facebook @George Ogăraru
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că derby-ul dintre Dinamo și CSA Steaua se va juca pe Național Arena, iar „câinii” au achitat deja chiria stadionului. „Alb-roșiii” însă au intrat cu stângul în săptămâna derby-ului și a fost umilită de către rivali la juniori.

Dinamo, trei înfrângeri la juniori în fața rivalilor de la CSA Steaua

Dinamo a jucat nu mai puțin de trei derby-uri cu Steaua, weekend-ul trecut, însă toate au fost pierdute categoric de către „câini”. Vestea nu e deloc una bună, mai ales că o parte dintre jucători se vor regăsi în lot și la meciul din Liga 2 Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT


Prima umilință a venit la Liga de Tineret, unde Dinamo a pierdut acasă cu 0-4 în fața celor de la CSA Steaua. Unul dintre marcatori a fost chiar fiul lui Narcis Răducan, Iustin, care a marcat din penalty.

Claudiu Ioniță a reușit o dublă, iar Alin Raicu a marcat ultimul gol al „militarilor”. Atanas Trică a evoluat și el în această partidă. Liga de Tineret este noua titulatură a Ligii Elitelor, destinată jucătorilor Under-19.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua se află pe locul 5 în clasament, în timp ce Dinamo e doar pe 7 cu trei puncte după primele trei etape. Pe primele două poziții se află FCSB și Farul Constanța cu câte nouă puncte fiecare, urmate de Rapid cu șapte puncte.

Dinamo, umilită de Steaua și la Liga Elitelor U17

Dinamo a pierdut în fața rivalilor de la Steaua și la Liga Elitelor U17. „Câinii” au fost învinși din nou pe teren propriu cu scorul de 0-3. Pentru „roș-albaștri” a marcat o „dublă” Răzvan Florea și David Matei.

ADVERTISEMENT

CS Dinamo a căzut și ea victima celor de la Steaua, în ultimul meci de la Liga Elitelor U16. Dinamo a pierdut în Ștefan cel Mare cu scorul de 0-2. Ștefan Lungu şi Alexandru Berbecaru au înscris pentru Steaua.

Dinamo va întâlni pentru prima oară CSA Steaua în acest sezon vineri, 9 septembrie, de la ora 21:30. Echipa lui Ovidiu Burcă a reușit să pună punct seriei de trei înfrângeri și a câștigat cu 1-0 la Chiajna.

ADVERTISEMENT

Dinamo se află pe locul 12 în campionat, cu doar șase puncte, în timp ce echipa lui Daniel Oprița e pe locul 6 cu zece puncte, la doar două puncte de liderul Unirea Dej.

ADVERTISEMENT