Sport

Dinamo, echipa prelungirilor! 5 meciuri la rând în care scorul final a fost decis în ultimele minute. Bilanț dezastruos pentru ”câini”

Dinamo a fost învinsă în prelungirile meciului cu FC Botoșani, scor 1-2, și a rămas pe locurile care duc direct în eșalonul secund.
23.04.2024 | 23:42
Dinamo echipa prelungirilor 5 meciuri la rand in care scorul final a fost decis in ultimele minute Bilant dezastruos pentru caini
Dinamo, echipa prelungirilor! 5 meciuri la rând în care scorul final a fost decis în ultimele minute. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Dinamo a plecat fără niciun punct după înfruntarea cu FC Botoșani, din etapa cu numărul 6 a play-out-ului SuperLigii. Moldovenii s-au impus cu 2-1, după ce Mailat a înscris în minutul 90+1.

Dinamo, învinsă de FC Botoșani în minutul 90+1

Chiar dacă a jucat în 10 oameni toată repriza secundă, Dinamo părea că va pleca cu măcar un punct de pe terenul celor de la FC Botoșani. Speranțele suporterilor dinamoviști au fost năruite de reușita lui Mailat din primul minut al prelungirilor partidei, care a stabilit scorul final.

ADVERTISEMENT

Botoșani s-a impus cu 2-1 și a scăpat de ultimul loc al clasamentului, ajungând pe poziția a șaptea în play-out, prima care duce la barajul pentru menținerea în SuperLiga.

Fără puncte câștigate nici în etapa cu numărul 6, Dinamo ocupă penultima poziție în clasament, având doar un punct în fața lui FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Ultimele 5 partide ale lui Dinamo, decise în prelungiri

Pe 1 aprilie, în a doua etapă a play-out-ului, Dinamo nu reușea să obțină toate cele trei puncte puse în joc în meciul cu Petrolul Ploiești. Gicu Grozav stabiliea scorul final, 1-1, dintr-un penalty transformat în minutul 90+13.

În etapa cu numărul 3 a play-out-ului, Dinamo era învinsă pe terenul Oțelului Galați și rămânea cu doar un punct câștigat în ultimele trei partide. Golul lui Tănasă din minutul 90+3 aducea victoria pentru formația lui Dorinel Munteanu și complica calculele retrogradării pentru ”câini”.

ADVERTISEMENT

Singurul succes pentru elevii lui Kopic a fost întregistrat pe 14 aprilie, în runda a patra a play-out-ului, când Bani a înscris în minul 90+1 iar Dinamo a învins cu 1-0.

O săptămână mai târziu, în runda cu numărul 5 din play-out, Dinamo a scăpat printre degete victoria în fața lui FC U Craiova 1948, fiind egalată în minutul 90 de Blănuță.

ADVERTISEMENT

Eșecul de pe terenul lui FC Botoșani a fost a cincea partidă consecutivă a ”câinilor” decisă de un gol marcat în ultimele minute. Bilanțul este unul negativ pentru Dinamo, având în vedere că a câștigat 3 puncte și pierdut 6 din cauza reușitelor din prelungiri.

ADVERTISEMENT