Sport

Dinamo – FC U Craiova 1948 0-0, în etapa 1 din Cupa României Betano. „Câinii” i-au ținut în șah pe olteni la Giurgiu. Video

Vezi aici rezumatul Dinamo - FC U Craiova 1948. Partida s-a disputat marți, 18 octombrie, de la ora 21:00, în grupa A din etapa 1 a Cupei României Betano.
18.10.2022 | 22:57
Dinamo  FC U Craiova 1948 00 in etapa 1 din Cupa Romaniei Betano Cainii iau tinut in sah pe olteni la Giurgiu Video
Dinamo - FC U Craiova 1948 Live stream ora 21:00 în etapa 1 din grupele Cupei României. Câinii vor să profite de degringolada oltenilor. Foto: Dinamo Facebook
ADVERTISEMENT
18-10-2022
17:53

Dinamo - FC U Craiova 1948 0-0

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Final de meci! Dinamo și FC U Craiova remizează „alb” după ce ambele formații și-au împărțit ocaziile de-a lungul celor două reprize.

Min. 89 – Alexandru Pop trimite un șut puternic din careu, dar Gurău reușește să boxeze mingea.

Min. 76 – Neluț Roșu trimite un șut pe lângă poarta Craiovei.

Min. 42 – Buhăescu este lansat perfect în care și trimite cu capul, însă mingea e respinsă de pe linia porții de către Duarte, după care Țîră trimite puțin pe lângă poarta oltenilor. Jucătorii lui Dinamo au cerut validarea golului, însă nu există VAR.

Min. 36 – Sidibe trimite un șut de la marginea careului pe lângă poarta „câinilor”.

Min. 16 – George Ganea trimite un șut puternic de la distanță, puțin pe lângă poarta lui Dujmovic.

Min. 10 – Vladislav Blănuță trimite un șut de la marginea careului, fără probleme pentru portarul lui Dinamo.

Min. 1 – A început meciul de la Giurgiu!

18-10-2022
17:16

Echipele de start din Dinamo - FC U Craiova 1948

Au fost anunțate echipele de start pentru Dinamo – FC U Craiova 1948. Partida din Cupa României se va juca la Giurgiu și va începe la ora 21:00:

  • Dinamo: Dujmovic – Giafer, Dudea(c), Bena, Șerban – I. Roșu, Borcea, Florescu – Ghezali, Țîră, Buhăescu; Rezerve: Fara, Demici, Iglesias, Bani, Patriche, Bobea, N. Roșu, Larrucea, Pop; Antrenor: Ovidiu Burcă
  • FC U Craiova 1948: Gurău – Zanfir, Duarte, Paramatti, Huyghebaert – Asaoah, Achim – Sidibe, Bauza(c), Ganea – Blănuță; Rezerve: Popa, Enache, Grigore, Albu, Van Durmen, Marquet, Chițu, Duță, Dibril; Antrenor: Paul Răducan

Meciul Dinamo – FC U Craiova 1948 are loc marți, 18 octombrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei 1 din grupa A a noului format al Cupei României Betano. Dinamo a reușit o nouă victorie etapa trecută în Liga 2, 1-0 acasă cu Ripensia și se apropie de zona de play-off. Oltenii sunt în mare degringoladă după plecare antrenorului Marius Croitoru, pierzând la Botoșani în minutele de prelungiri ale partidei.

Unde se joacă meciul Dinamo – FC U Craiova 1948 din Cupa României Betano

Confruntarea Dinamo – FC U Craiova 1948 se desfășoară marți, 18 octombrie, de la ora 21:00, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, noua casă pentru jocurile de pe teren propriu a dinamoviștilor, care până acum au câștigat ambele meciuri jucate aici. Dinamo are patru rezultate utile consecutive, echipa lui Adrian Mititelu tocmai s-a despărțit de antrenorul Marius Croitoru și a ajuns aproape de zona periculoasă din subsol.

ADVERTISEMENT

Meciul se va juca pe stadionul unde nu cu mulți ani în urmă Astra făcea istorie și în Liga 1 și în Europa. Nu va fi o partidă cu atmosferă dezolantă în tribune, ci dimpotrivă iar autoritățile sunt în alertă la Giurgiu, pregătite să ia măsuri. Asta pentru că la meci vor veni în jur de 2000 de fani din Ștefan cel Mare și cel puțin câteva sute din Bănie, de unde provocările nu se mai opresc și îndemnurile de a fi câți mai mulți suporteri pentru a pune la podea dușmanul dee moarte crează deja o atmosferă încărcată de tensiune.

Cine transmite la TV partida Dinamo – FC U Craiova 1948

Partida Dinamo – FC U Craiova 1948 se joacă marți, 18 octombrie, de la ora 21:00, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, în etapa 1 din grupa A a Cupei României și va putea fi urmărită pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Giurgiu este o zi frumoasă, va fi mai mult senin pe tot parcursul zilei, deci nu se pune problema de ploaie, astfel încât fanii pot petrece o seară agreabilă chiar dacă va fi rece la ora jocului. Maxima zilei va fi de 17 grade iar la ora 21:00 va ajunge la 10 grade, mai ales că ne aflăm și aproape de Dunăre. Arbitrul bucureștean Bogdan Dumitrache va conduce acest meci.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Dinamo – FC U Craiova 1948

Ambii tehnicieni, Ovidiu Burcă la Dinamo, interimarul Paul Răducan la olteni, vor face mai multe modificări în formula de bază a echipelor lor, meanjând o parte dintre titulari. La Dinamo, golgheterul Pop, fundașul stânga Amzăr, portarul Dumjovic și fundașul central Patriche sigur nu vor juca.

ADVERTISEMENT

Nici FC U Craiova 1948 nu vine în formula standard, în poartă fiind anunțat rezerva Gurău. Cum stoperul Papadapoulos s-a accidentat destul de serios și va lipsi o bună bucată de timp italianul Paramatti va reveni alături de Ricardo Grigore, care îl înlocuiește pe Duarte. Și la mijloc și în atac vor fi schimbări, pentru că și pentru olteni prioritatea o reprezintă campionatul, unde nu stau deloc bine.

Cote la pariuri la jocul Dinamo – FC U Craiova 1948

Echipa din Cetatea Băniei este favorită la victorie în acest meci pornind de la statutul ei de formație de primul eșalon, dar lucrurile nu stau chiar așa, în sensul în care, pe de o parte faptul că va juca într-o formulă mult schimbată față de cea din campionat iar pe de alta pentru că Dinamo nu e totuși nimeni pot modifica serios deznodământul partidei.

ADVERTISEMENT

Oltenii au cotă de 1,55 pentru victorie iar Dinamo un uriaș 6,75. Șansă dublă 1X este de asemeni foarte bună, cotă, 2,00 iar varianta unui gol în alb-roșu aduce o cotă de 1,95. Dinamo a pătruns în grupe în urma succesului cu 1-0 de la Târgu Jiu, cu Viitorul iar FC U Craiova a făcut instrucție la Tmișoara cu Ripensia, scor 4-0.

ADVERTISEMENT