Sport

Dinamo, gonită din București pentru următoarele meciuri de “acasă”! „Câinii” și-au ales stadionul pe care vor evolua. Update exclusiv

Dinamo este gonită din București pentru următoarele meciuri de pe teren propriu. "Câinii" vor juca pe stadionului Astrei din Giurgiu.
26.09.2022 | 20:28
Dinamo gonita din Bucuresti pentru urmatoarele meciuri de acasa Cainii siau ales stadionul pe care vor evolua Update exclusiv
Un banner al galeriei dinamoviste în meciul dintre Dinamo şi CSA Steaua. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
26-09-2022
17:35

Dinamo va juca la Giurgiu meciurile cu Unirea Slobozia și Ripensia

Dinamo va juca primele două partide după suspendarea terenului propriu cu Unirea Slobozia și Ripensia pe stadionul din Giurgiu.

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a făcut o scurtă declarație în acest sens conform gsp.ro: „Da, vom juca acolo exclusiv cele două meciuri”. 

Dinamo este într-o situație delicată în ceea ce privește meciurile de pe propriul stadion. După retrogradare, echipa a plecat din “Groapă”, stadion aflat într-o stare avansată de degradare, însă nu și-a găsit o altă “casă”, varianta “Arcul de Triumf” fiind blocată pentru moment.

Dinamo, gonită din București pentru următoarele meciuri de “acasă”!

Mai mult, după ce au găzduit pe Arena Naţională derby-ul cu CSA Steaua, cei de la Dinamo au primit o interdicţie de a organiza următoarele două meciuri de pe teren propriu şi o penalitate de 15.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Conform regulamentului, “câinii” trebuie să îşi găsească un stadion la 40 de kilometri depărtare de Bucureşti din cauza acestei interdicţii. Orice variantă mai apropiată este exclusă: Voluntari, Clinceni, stadion Dinamo, Arcul de Triumf, etc.

Oficialii lui Dinamo au la dispoziţie variantele Giurgiu şi Mioveni

Din informaţiile FANATIK, oficialii dinamovişti au luat în calcul două arene pentru a disputa următorul meci cu Slobozia: la Giurgiu (aflat la 62 de km de Capitală) şi Mioveni (la 131 de kilometri depărtare).

ADVERTISEMENT

Confruntarea dintre Dinamo şi Slobozia este programat marţi, 4 octombrie, de la ora 17:00. Iniţial, meciul “câinilor” trebuia să aibă loc în weekend, dar a fost mutat marţi. Până atunci, “câinii” joacă pe terenul celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu în play-off-ul Cupei României, joi, 29 septembrie, de la ora 21:30.

Vlad Iacob: “Lucrăm la acest lucru. Deocamdată nu am decis nimic”

Contactat de FANATIK, administratorul special al “câinilor”, Vlad Iacob a declarat că încă nu s-a decis stadionul pe care se vor disputa următoarele două meciuri ale lui Dinamo pe teren propriu:

ADVERTISEMENT

“Lucrăm la acest lucru. Deocamdată nu am decis nimic, dar, într-adevăr, trebuie să fie un stadion la 40 de kilometri de Bucureşti. Când vom avea ceva oficial, vom anunţa”, a declarat Vlad Iacob pentru FANATIK.

Dinamo a pierdut toate cele trei meciuri disputate pe teren propriu!

Dinamo a evoluat până acum pe stadionul din Clinceni, în primele două etape de pe teren propriu (1-3 cu Oţelul şi 2-3 cu Unirea Dej). Derby-ul cu CSA Steaua, din etapa a 5-a, a fost găzduit pe Arena Naţională, scor 1-2.

ADVERTISEMENT

În urma derby-ului, cele două formaţii au primit interdicţia de a organiza următoarele două, respectiv patru meciuri pe propriul teren. CSA Steaua a ales varianta Mioveni pentru viitoarele partide de pe propriul teren.

  • 4000 de euro este chiria pentru stadionul din Giurgiu
  • 40 de km este distanţa minimă la care trebuie să fie stadionul care găzduieşte meciurile lui Dinamo faţă de Bucureşti
ADVERTISEMENT