Sport

Dinamo, încă un sponsor pe tricou! “Câinii” şi-au prezentat şi noile transferuri

Dinamo a anunţat semnarea unui nou contract de sponsorizare pentru tricoul de joc. De asemenea, "câinii" şi-au prezentat şi noile transferuri.
16.07.2023 | 23:30
Dinamo inca un sponsor pe tricou Cainii siau prezentat si noile transferuri
Dinamo şi-a prezentat noul sponsor, dar şi jucătorii care s-au transferat (sursă foto: Facebook Dinamo / colaj foto: fanatik.ro)
ADVERTISEMENT

Dinamo se pregăteşte de primul meci al sezonului 2023-2024 din SuperLiga, duelul cu Universitatea Craiova din etapa 1. Până la meciul de pe “Arcul de Triumf”, “câinii” au anunţat un nou sponsor şi şi-au prezentat noile transferurile.

Cine este noul sponsor de pe tricoul lui Dinamo

Cu o zi înainte de meciul cu Universitatea Craiova, Dinamo a anunţat semnarea unui nou contract de sponsorizare. Astfel, pe lângă win2.ro, sponsorul principal, pe echipament va apărea şi numele companiei Renovatio.

ADVERTISEMENT

“Suntem încântați să anunțăm încheierea unui acord cu noul partener al clubului pentru sezonul competițional 2023-2024 al Superligii, Renovatio, a cărui denumire va fi inscripționată pe tricourile oficiale de joc ale clubului nostru.

Renovatio este un jucător cheie și de tradiție pe piața de energie, integrând eficient, timp de peste 18 ani, printre altele, dezvoltarea și construirea proiectelor de energie regenerabilă cu tehnici inovatoare în operarea și mentenanța acestora, furnizarea pe termen lung a energiei verzi către clienți, proiecte de eficiență energetică, stocarea energiei, precum și realizarea primei rețele de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România”, au anunţat oficialii lui Dinamo pe contul de Facebook al clubului.

ADVERTISEMENT

“Ne dorim valoare și echilibru între serviciile oferite, nevoile clienților noștri și mediul în care trăim. De aceea, vrem să susținem sportul și un club care merită o dezvoltare sustenabilă. Sperăm că parteneriatul nostru să aducă energie jocului și să susțină Dinamo în atingerea obiectivelor propuse”, au declarat reprezentanţii Renovatio pentru contul oficial de Facebook al lui Dinamo.

Dinamo, cinci transferuri oficiale pentru sezonul 2023-2024

Pe lângă anunţul făcut în privinţa noului sponsor, Dinamo şi-a prezentat şi primele transferuri pentru sezonul 2023-2024. “Câinii” au scăpat de interdicţia primită de la FIFA şi au putut să-i legitimeze pe jucătorii aduşi în această vară.

ADVERTISEMENT

Gonçalo Gregório, Josué Homawoo, Dennis Politic, Adnan Golubović şi Cristian Costin sunt cei cinci jucători prezentaţi oficial de Dinamo. Primul transfer prezentat de “câini” a fost Hakim Abdallah, încă de pe 27 iunie, mutare anunţată în exclusivitate de FANATIK.

Start de foc pentru Dinamo în SuperLiga

Dinamo va avea parte de un program de foc în primele etape ale sezonului 2023-2024 din SuperLiga. În prima etapă, “câinii” vor primi vizita Universităţii Craiova, iar în etapa a 2-a va juca derby-ul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

În primele cinci etape, Dinamo le va mai întâlni pe Sepsi Sfântu Gherghe, U Cluj şi FC Botoşani. Cu această ocazie, formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare o va întâlni pe echipa care a trimis-o în liga a doua, la finalul sezonului 2021-2022.

ADVERTISEMENT