Sport

Dinamo, prezentare de gală a noului sponsor principal, win2.ro

Veștile bune curg la Dinamo, iar ultima dintre el este că echipa are un nou sponsor principal. Prezentarea oficială a casei de pariuri win2.ro a fost una de excepție.
12.07.2023 | 19:18
Dinamo prezentare de gala a noului sponsor principal win2ro
Veștile bune curg la Dinamo, iar ultima dintre el este că echipa are un nou sponsor principal. Prezentarea oficială a casei de pariuri win2.ro a fost una de excepție. Sursă foto: captură video
ADVERTISEMENT

Încă de acum o lună administratorul judiciar al clubului din Ștefan cel Mare, Răzvan Zăvăleanu, a anunțat că plecarea celor de la 888 nu este o problemă, deoarece sunt multe firme care își doresc să vină alături de echipă.

Prezentare superbă a noului sponsor principal de la Dinamo

Cu doar câteva zile înainte de startul unui nou sezon în SuperLiga, Dinamo și-a prezentat oficial noul sponsor și tricourile pe care jucătorii le vor îmbrăca. Casa de pariuri win2.ro a avut parte de o intrare de gală pe pagina de Facebook a clubului. Vezi video aici

ADVERTISEMENT

”2023-24, UN NOU ÎNCEPUT! Clubul Dinamo 1948 București vă prezintă noile echipamente propuse de Macron pentru revenirea în Superligă! De asemenea, suntem foarte încântați să le urăm bun venit în familia Dinamo noului sponsor principal, win2.ro și 7777!

Abia așteptăm să creștem împreună cu partenerii noștri, nou veniți pe piața românească. ÎMPREUNĂ SUNTEM DE NEÎNVINS!”, este mesajul transmis de pe rețelele de socializare de gruparea dinamovistă.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Ovidiu Burcă vor evolua în tricouri roșii pe teren propriu, iar la partidele din deplasare vor juca în alb. De remarcat este că Dinamo a renunțat la cel de-al treilea echipament, cel verde, în care au jucat în deplasare în sezonul 2021-2022, cel în care a retrogradat pentru prima dată în istorie.

Suporterii, încântați de noul echipament

Fanii ”câinilor” s-au arătat impresionați de noile tricouri pe care le va avea formația favorită în primul sezon la revenirea în SuperLiga: ”Să sperăm că nu mai vedem Dinamo în verde, negru, galben”, ”Interesant echipamentul! Hai Dinamo!”

ADVERTISEMENT

”Un model reușit. Ușor ușor, soarele răsare pe strada noastră! Să vă fie frică, aici e DINAMO!”, ”Foarte frumoase tricourile”, ”Bestiale tricouri” sau ”Așa mai merge”, sunt alte comentarii ale suporterilor.

Andrei Nicolescu, unul dintre acționarii lui Dinamo, a anunțat că gruparea ”alb-roșie” a achitat toate datoriile către cei cinci jucători din cauza cărora exista interdicția la transferuri, iar pentru ridicarea acesteia nu ar mai fi de parcurs decât câțiva pași simpli.

ADVERTISEMENT

O altă veste bună pentru ”câini” este că sunt șanse foarte mari ca partida cu Universitatea Craiova, din prima etapă a noului sezon din SuperLiga, să se desfășoare pe stadionul ”Arcul de Triumf”, decizia finală urmând să fie luată joi, 13 iulie.

ADVERTISEMENT