Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Dinamo l-a distrus pe David Popovici!” Declarația care aruncă în aer sportul românesc

Declarație războinică la adresa Clubului Sportiv Dinamo. Motivul? Rezultatele slabe pe care le-a obținut în ultima vreme David Popovici
31.03.2024 | 15:19
Dinamo la distrus pe David Popovici Declaratia care arunca in aer sportul romanesc
„Dinamo l-a distrus pe David Popovici!” Declarația care aruncă în aer sportul românesc. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ștefan Popescu, omul care a descoperit că FRF și celelalte federații sportive din România nu funcționează legal, dă de pământ cu CS Dinamo. Președintele FR de Pescuit Sportiv e convins că roș-albii reprezintă motivul decăderii lui David Popovici.

Acuzații grave la adresa CS Dinamo: „L-a distrus pe David Popovici”

În vara lui 2022, CS Dinamo a făcut transferul anului în sportul românesc. L-a luat de la CSA Steaua pe David Popovici, căruia îi acordă un salariu lunar de 7000 de euro. Ștefan Popescu consideră că acesta este potivul pentru care înotătorul nu mai performează ca atunci când a ieșit campion mondial și european.

ADVERTISEMENT

„Domne, din punctul meu de vedere, pe David Popovici, CS Dinamo l-a distrus. Deci nu l-a făcut sportiv. El era sportiv până să vină la Dinamo. Și vă spun și de ce.

I-au dat acestui copil care abia pășea în viață un salariu de 7000 de euro pe lună. Păi, domne, la banii ăștia, copilul ăsta mai face performanță? Uitați ce a făcut la ultimele competiții, locurile 4-6.

ADVERTISEMENT

Să nu credeți dumneavoastră că cei de dincolo când văd ce se întâmplă pe aici stau degeaba. N-ați văzut că la următoarele competiții mondiale l-au făcut praf?

Din punctul meu de vedere, risipa asta de bani pentru sportivi nu e benefică. Dă-i domne după ce termină activitatea sportivă, nu în timpul activității”, a declarat Ștefan Popescu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„Ia vitamine de 4000 de lei pe lună!”

Robert Niță a sărit imediat în apărarea clubului din „Ștefan cel Mare”. „Domnule Popescu, e un campion mondial. Un campion mondial să câștige 4000 de ron? Ăla ia vitamine de 4000 de lei pe lună!”, a transmis Niță.

Președintele FR de Pescuit Sportiv s-a repliat rapid și a a contraatacat cu exemplul „Dodel” Tănase: „Vă place cum a ajuns Cristi Tănase după ce s-a lăsat de fotbal?”. „Nici lui nu cred că îi place, nimănui nu îi place”, răspuns Robert Niță.

ADVERTISEMENT

„Păi vedeți, domnule Niță, unde e rolul educativ pe care cluburile trebuie să îl aibă cu sportivii? Că îi umflă cu atâția bani, în loc să le dea când termină activitatea. Că ei cu banii ăștia umblă prin baruri, prin cluburi, umbă cu droguri. Unde e domne latura educativă a sportului?

Rău a făcut (n.r. – David Popovici) că nu a plecat. Că a avut oferte de la Universitățile Americane. Ăia făceau pregătire și făceau și școală cu el”, a conchis Ștefan Popescu.

SCANDAL IN DIRECT | “David Popovici mai face PERFORMANTA cand ia 7.000 euro pe luna?!”

ADVERTISEMENT