Sport

Reacție incredibilă după filmulețul apărut cu „Dodel” Tănase. „Știe toată lumea că se droghează! Trebuie ajutat”

Cristi Tănase a fost filmat beat, căzut pe preşul din faţa apartamentului său. Dumitru Dragomir a avut o reacţie dură după ce a văzut imaginile.
13.02.2024 | 10:17
Reactie incredibila dupa filmuletul aparut cu Dodel Tanase Stie toata lumea ca se drogheaza Trebuie ajutat
Reacție incredibilă după filmulețul apărut cu „Dodel” Tănase. „Știe toată lumea că se droghează! Trebuie ajutat”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Tănase a intrat din nou în centrul atenţiei cu un episod controversat. Fostul decar al Stelei a fost filmat weekendul trecut în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, aşezat în faţa uşii de la apartament.

Reacție incredibilă după filmulețul apărut cu „Dodel” Tănase: “Ştie toată lumea că se droghează”

Dumitru Dragomir a avut o reacţie dură după ce a văzut imaginile cu Cristi Tănase. În direct la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, fostul şef al Ligii Profesioniste a declarat că fostul fotbalist trebuie ajutat:

ADVERTISEMENT

“Mi-l arăţi drogat, precis. Ştie toată lumea că se droghează. Păcat de el, săracul. E tânăr şi… Trebuie ajutat. Mă mir. Are părinţi buni. Drogurile şi băutura. Amestecătura te distruge. 

E bine să nici nu discutăm. Ferească Dumnezeu. Băutura şi drogul îţi ard creierul. Dus la dezintoxicare, dus la un psiholog şi avut grijă de el. Totuşi, e tânăr. A fost fotbalist bun.

ADVERTISEMENT

Trebuie ajutat. Să te rogi la Dumnezeu să nu ai nici cunoştinţe aşa. Te distruge psihic şi pe tine dacă ai pe cineva aşa. Să ştii cum a fost în urmă cu câţiva ani şi cum e acum”, a spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

Cristi Tănase: “Am niște dinți provizorii, iar unul mi-a căzut. Repet, nu m-a bătut nimeni”

Cristi Tănase a reacţionat pentru FANATIK spunând că nu l-a bătut nimeni şi că imaginile sunt de sâmbătă seara când aştepta în faţa uşii, să îi deschidă soţia uşa:

ADVERTISEMENT

”Nu m-a bătut nimeni, cine să mă bată? Eram la ușa apartamentului meu. Am fost la un șpriț sâmbătă și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția. Am niște dinți provizorii, iar unul mi-a căzut. Repet, nu m-a bătut nimeni.

M-am lăsat de fotbal de doi ani, dar nu mă gândeam că o să fiu în continuare în atenția presei. Observ însă că se scrie mai mult acum decât când jucam. Pentru ce? Niște prostii. Se umflă prea mult tot ce fac.

ADVERTISEMENT

Pentru mine n-ar fi o problemă, problema e la mama, la fratele meu. Mama a avut cancer, abia a scăpat, tata a murit de cancer. Unchiul meu la fel. Am probleme foarte grave. Asta e viața, mergem înainte!”, a spus Cristi Tănase.

Reacție incredibilă după filmulețul apărut cu „Dodel” Tănase

ADVERTISEMENT