Fotbal intern

Dinamo, mai aproape ca niciodată de retrogradare. Cel mai prost start de sezon în play-off sau play-out

07.03.2020 | 23:36
Dinamo mai aproape ca niciodata de retrogradare Cel mai prost start de sezon in playoff sau playout
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut lamentabil la Iași, scor 0-1, însă înfrângerea este doar cireașa de pe tort într-un sezon extrem de prost făcut de „câini”.

Dinamo, cel mai prost sezon în play-off sau play-out

Reacția lui Vali Lazăr de la finalul partidei este grăitoare: „Suntem antifotbal. Să se schimbe ceva la nivel de jucători, de staf tehnic, de staf administrativ”.

ADVERTISEMENT

O reacție vehementă, însă acoperită de realitate, în condițiile în care Dinamo se află la cel mai prost start de sezon în play-off sau play-out.

2020, anul în care retrogradarea bate la ușa lui Dinamo

Dinamo nu este în premieră în play-out, însă niciodată „câinii” nu au început atât de prost sezonul: 2 înfrângeri și golaveraj 0-2, fiind echipa cu cea mai proastă „formă sportivă” din campionat.

ADVERTISEMENT

Bucureștenii ar putea fi „egalați” de Chindia Târgoviște, dacă echipa lui Viorel Moldovan va pierde mâine pe teren propriu cu Sepsi.

În debutul sezonului regulat, Dinamo reușise contraperformanța să lege trei înfrângeri consecutive. Viitorul, Craiova și CFR Cluj au fost echipele care i-au bătut pe „câini”. Și mai îngrijorător pentru fani, dinamoviștii aveau în acel moment un golaveraj de 0-7.

ADVERTISEMENT

Ultima echipă care a mai avut un astfel de început de sezon horror a fost Ceahlăul Piatra Neamț în 2014/2015 (golaveraj 1-8), gruparea patronată atunci de Gheorghe Ștefan retrogradând la final.

Dinamo stabilise sezonul trecut un alt record negativ, ocupând cel mai slab loc din istorie, locul 9. Cu toate acestea, în play-out-ul sezonului trecut, Dinamo nu a lăsat senzația că ar avea emoții pentru evitarea retrogradării.

ADVERTISEMENT

Ultima echipă care a avut o astfel de statistică după două etapee a fost Ceahlăul Piatra Neamț (1-8) în sezonul 2014/2015, gruparea nemțeană retrogradând la final.

  • 3 puncte o despart pe Dinamo de retrogradare în acest moment

 

ADVERTISEMENT