Sport

Dinamo, prima victorie din European Handball League! Saeid a închis poarta în final de meci

24.11.2020 | 21:16
Dinamo prima victorie din European Handball League Saeid a inchis poarta in final de meci
ADVERTISEMENT

Dinamo a câștigat primul meci din actuala ediție a European Handball League. “Dulăii” s-au impus cu 29-27 în fața celor de la Nîmes la capătul unui meci dramatic, decis în ultimele minute. 

Echipa lui Constantin Ștefan a reușit o prestație excepțională în ultimele 10 minute când a reușit să întoarcă rezultatul. Saeid Heidarirad a ieșit la rampă când le-a arz “buza” mai tare “dulăilor”, în final de meci.

ADVERTISEMENT

Cele trei intervenții consecutive au adus liniștea în ultimele două minute pentru Dinamo. Timp de aproape 55 de minute meciul a fost echilibrat și abia în minutul 58 Dinamo a reușit să se desprindă la trei goluri. Pentru Dinamo urmează meciul din campionat cu HC Dobrogea Sud și apoi confruntarea cu Fuchse Berlin.


Dinamo – Nîmes 29-27

FINAL de meci! Dinamo se impune cu 29-27 după ce a reușit să joace perfect pe final de meci.

Min. 58. Dinamo conduce cu trei goluri. Saeid a închis poarta în final de meci. Iranianul are parade extraordinare

ADVERTISEMENT

Min. 55. Saeid își arată clasa și Dinamo trece la conducere. Nicu Negru înscrie iar din 7 metri

Min. 45. Confruntarea rămâne sub semnul echilibrului, francezii au un gol avans

Min. 40. Dinamoviștii au restabilit egalitatea profitând de o dublă superioritate

Min. 35. Francezii se desprind la două goluri: 16-18

S-a reluat meciul!

PAUZĂ! Nîmes conduce la un gol după o primă repriză foarte echilibrată

Min. 25: Francezii au întors meciul cu patru goluri succesive. Dinamo cere time-out

Min. 20: Dinamo a pus stăpânire pe meci și francezii cer time-out după un gol al lui Nicu Negru

Min. 15: Echilibru perfect după primul sfert de oră

Min. 10: După primele 10 minute de joc, francezii conduc cu 4-5. Nîmes a început tare, dar “dulăii” au avut mereu replică

Echipele de start:


Dinamo – Nîmes Live Stream Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport

Partida Dinamo – Nîmes se joacă marți, 24 noiembrie, de la ora 19:45 în etapa a 4-a din grupa B a Ligii Campionilor și este televizată în direct pe posturile Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport. Îl puteți vedea în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

Dinamo are mare nevoie să obțină prima victorie dacă în planurile echipei pregătite de Constantin Ștefan mai există obiectivul calificării, adică o clasare în primele patru locuri din cele șase echipe din grupa B. Momentan bucureștenii sunt lanterna roșie cu 0 puncte.

Nîmes, una dintre favoritele la câștigarea grupei

Adversarul provine dintr-un handbal din topul european. Nîmes a câștigat la Preșov foarte lejer, însă a cedat, neașteptat acasă în fața suedezilor de la Kristianstad, echipă care i-a spulberat și pe câini în etapa a doua, după ce sezonul trecut pierduse la București și făcuse egal acasă.

ADVERTISEMENT

Nîmes este una dintre echipele favorite la câștigarea grupei alături de Fuchse Berlin și pentru dinamoviști meciul se anunță teribil de greu. Un nou eșec ar complica la maxim șansele de a merge mai departe. Nici egalul nu ar însemna foarte mult după startul ratat.

Continuă problemele la Dinamo din cauza coronavirusului

Din nefericire coșmarul provocat de COVID 19 nu s-au încheiat în Ștefan cel Mare. Au fost mai întîi antrenorul Constantin Ștefan și jucătorii Andrei Lazăr, Jakov Vrankovic și Răzvan Gavriloaia, apoi Ante Kuduz și Alireza Mousavi, iar acum au intrat în izolare excelentul portar Saed Heidarirad și experimentatul Vali Ghionea.

Evident, pentru bookmakeri la această oră punctul de referință de la care pleacă este situația din clasament și diferența de valoare a loturilor. Prin urmare Nîmes este mare favorită, cotă 1,20 față de un ofertant, dar greu de realizat, 4,25 pentru o surpriză provocată de Dinamo.

ADVERTISEMENT