Sport

Dinamo, omagiu lui Cătălin Hîldan. Moment special anunțat la derby-ul cu CFR Cluj

Dinamo îi va aduce un omagiu printr-un tribut lui Cătălin Hîldan la meciul cu CFR Cluj. Clubul din Ștefan cel Mare a pregătit un moment special pentru partida de duminică seară.
04.10.2023 | 12:10
Dinamo omagiu lui Catalin Hildan Moment special anuntat la derbyul cu CFR Cluj
Dinamo a pregătit un moment special pentru meciul cu CFR Cluj. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dinamo îi va aduce un omagiu lui Cătălin Hîldan la meciul cu CFR Cluj de la finalul săptămânii. Joi, 5 octombrie 2023, se împlinesc 23 de ani de la moartea „Unicului Căpitan”. Clubul din Ștefan cel Mare a postat un mesaj pentru suporteri pe rețelele de socializare.

Dinamo, omagiu lui Cătălin Hîldan. Moment special anunțat la derby-ul cu CFR Cluj

Ziua de 5 octombrie a rămas adânc întipărită în mintea suporterilor dinamoviști. În urmă cu 23 de ani, Cătălin Hîldan s-a stins din viață în urma unui atac de cord la meciul amical al lui Dinamo disputat pe stadionul din Oltenița.

ADVERTISEMENT

În urma devotamentului pe care l-a arătat fanilor, Cătălin Hîldan a fost poreclit „Unicul Căpitan”, iar Dinamo a pregătit o serie de momente prin care să-i aducă omagii regretatului fotbalist.

Totodată, este de așteptat ca suporterii din Peluza Cătălin Hîldan să pregătească o coregrafie specială pentru a-i aduce un omagiu celui care dă numele peluzei dinamoviste. Dinamo – CFR Cluj are loc duminică, 8 octombrie, ora 21:30, în cadrul etapei a 12-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Dinamo, mesaj pentru suporteri înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Printr-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook, Dinamo îi roagă pe suporteri să fie prezenți pe Arena Națională cu cel puțin 30 de minute înainte de fluierul de start al partidei.

„Clubul Dinamo București încurajează suporterii care vor fi prezenți la meciul cu CFR Cluj să ajungă la locurile lor cu minimum 30 minute înainte de începerea partidei, adică ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Înainte ca echipele să își facă apariția pe teren, Dinamo București îl va omagia printr-un tribut pe Cătălin Hîldan, ‘Unicul Căpitan’”, a fost mesajul postat de clubul „alb-roșu” pe Facebook.

Dinamo, omagii pentru Cătălin Hîldan

Dinamo a adus mai multe omagii pentru Cătălin Hîldan. Pagina oficială de facebook a clubului din Ștefan cel Mare are acum o poză cu imaginea „Unicului Căpitan”. La fel și fotografia de copertă, în care se arată peluza PCH cu o coregrafie în memoria fostului fotbalist.

ADVERTISEMENT

,,OCTOMBRIE NEGRU

Intrarea în luna octombrie ne aduce, din nou, aproape de data de 5, atunci când Cătălin Hîldan ne-a părăsit, urcând printre îngeri, precum a fost reprezentat și într-una din cele mai frumoase scenografii din istoria fotbalului de către Peluza care îi poartă numele.

Cătălin a devenit mai mult decât un simbol pentru Dinamo. Atemporal, numele Hîldan aduce împreună generații diferite și a devenit bastion pentru tot ce înseamnă clubul alb-roșu. ”Unicul Căpitan” nu reprezintă doar un statut al unui jucător de fotbal. Acesta reprezintă totul. Lacrimi, sudoare, sânge vărsat pe teren, bucurie, emoție, tristețe.

Înseamnă momentele de fericire când ne dorim să ne amintim cu drag de Cătălin. Înseamnă și momentele de cumpănă când spiritul care dăinuie în inimile noastre dinamoviste ne ajută să trecem mai bine peste orice înfruntă clubul nostru de suflet.
ÎNSEAMNĂ DINAMO.

Săptămâna aceasta, paginile oficiale Dinamo București vor oferi omagii ”Unicului Căpitan”, culminând cu partida de duminică seara, împotriva celor de la CFR Cluj, unde vom încununa perioada aceasta cu momente care să servească drept tribut lui Cătălin. În zilele următoare, trei reprezentanți ai departamentului de Comunicare din cadrul clubului vor posta gândurile despre Hîldan pe paginile oficiale Dinamo București”, a fost mesajul clubului Dinamo.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 1,83 este cota pentru „GG” la meciul Dinamo – CFR Cluj

ADVERTISEMENT