Sport

Chipul lui Cătălin Hîldan a revenit pe banderola lui Dinamo la meciul cu Farul. Update

Banderola cu chipul lui Cătălin Hîldan a revenit la Dinamo la meciul cu Farul din SuperLiga. Conducerea s-a conformat după reacția acidă suporterilor.
22.09.2023 | 22:11
Chipul lui Catalin Hildan a revenit pe banderola lui Dinamo la meciul cu Farul Update
Banderola cu chipul lui Cătălin Hîldan a revenit la Dinamo. Foto: gsp.ro.
ADVERTISEMENT
22-09-2023
19:22

Banderola cu chipul lui Cătălin Hîldan a revenit la Dinamo în meciul cu Farul

Suporterii lui Dinamo au izbucnit după meciul Dinamo – FC U Craiova (0-1). Lucas Alves a purtat banderola de căpitan, însă chipul lui Cătălin Hîldan a lipsit.

La meciul împotriva Farului, banderola a fost purtată în startul de meci de Lucas Alves, iar de această dată, brazilianul a purtat o banderolă albă cu chipul „Unicului Căpitan” pe un fond roșu. 

Togolezul Homawoo a părăsit terenul accidentat, iar Răzvan Patriche a intrat pe teren în locul său. Lucas Alves i-a pus banderola de căpitan pe braț jucătorului de 37 de ani. 

Banderola căpitan Dinamo Farul
Banderola cu chipul lui Cătălin Hîldan a revenit la Dinamo. Foto: gsp.ro.

Daniel Șendre, editorialistul Fanatik, le-a cerut imperios oamenilor din conducerea clubului să revină la banderola cu chipul ”Unicului Căpitan” și de acum înainte să respecte identitatea, suporterii și simbolurile.

Banderola cu chipul lui Hîldan va reveni la Dinamo

În ciuda faptului că a trecut aproape o săptămână de la partida cu FC U Craiova, oamenii care se află în fruntea clubului Dinamo au părut că încearcă să evite subiectul privind banderola cu chipul lui Cătălin Hîldan care a lipsit de de pe brațul lui Lucas Alves.

ADVERTISEMENT

Doar că fanii au început să fie din ce în ce mai vocali pe rețelele de socializare și șefii din Ștefan cel Mare s-au văzut nevoiți să se apere. Aceștia au anunțat că a fost vorba de o problemă tehnică pe care au rezolvat-o în vederea întâlnirii cu Farul.

”Iese din discuție orice eventual afront… Ca să lămurim problema, întrucât Cătălin Hîldan este o icoană pentru toți dinamoviștii, inclusiv pentru cei de la club sau de la echipă, de la primul fotbalist la bucătar!

ADVERTISEMENT

Pur și simplu, vinerea trecută, la meciul cu FC U Craiova, banderola care exista cu chipul ‘Unicului Căpitan’ nu-i încăpea pe braț lui Lucas! Probabil, pare ciudat, dar acesta este adevărul.

Vă dați seama că nu avem doar o singură banderolă, dar niciuna nu se potrivea. Și nu poți începe meciul fără un căpitan pe teren, cu banderolă. Dar s-a rezolvat situația, repetăm, nu a fost niciun afront, ci o situație care s-a remediat”, au spus oficialii clubului, pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Burcă, răspuns după atacurile conducerii

Meciul Dinamo – Farul, din etapa a 10-a din SuperLiga, se va disputa vineri, 22 septembrie, de la ora 21:00. Partida va avea loc pe stadionul Arcul de Triumf, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Jucătorul dinamovist Dennis Politic nu se gândește că echipa ar putea retrograda la finalul sezonului și a comentat reacția avută de administratorul special Andrei Nicolescu, cel care i-a numit ”căței” pe fotbaliștii lui Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Ovidiu Burcă a vorbit și el despre declarațiile lui Andrei Nicolescu și a mărturisit că agresivitatea de pe teren nu se referă neapărat la contactele fizice, ci este nevoie de mai multă creativitate.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 1,30 este cota pentru „peste 1,5 goluri” la meciul Dinamo – Farul 

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele,...
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment, indignaţi: "Poliţia e acolo să le asigure circul"
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani:...
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: Nu aș mai face la fel niciodată!
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Trăistariu, vorbe grele după Eurovision. De ce a ajuns concursul o catastrofă
Trăistariu, vorbe grele după Eurovision. De ce a ajuns concursul o catastrofă
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată