Sport

Dinamo – Oțelul Galați 3-1, în etapa 26 din SuperLiga. Elevii lui Zeljko Kopic reușesc a doua victorie consecutivă

Dinamo a învins Oțelul Galați, scor 3-1, în runda 26 a SuperLigii. ”Câinii” au bifat o nouă victorie după ce au învins Farul etapa trecută.
18.02.2024 | 18:53
Dinamo  Otelul Galati 31 in etapa 26 din SuperLiga Elevii lui Zeljko Kopic reusesc a doua victorie consecutiva
Dinamo – Oțelul Galați 3-1, în etapa 26 din SuperLiga. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
18-02-2024
16:52

Dinamo – Oțelul Galați 3-1

Dinamo a câștigat toate cele 3 puncte puse în joc în partida cu Oțelul Galați. Elevii lui Zeljko Kopic urcă pe locul 15 în SuperLigă, având 22 de puncte acumulate. După această înfrângere, Oțelul rămâne cu 31 de puncte, fiind la 14 distanță de Petrolul Ploiești, ocupanta ultimului loc care duce în play-off.

clasament superliga

Fluier final pe stadionul Arcul de Triumf din București!

Min. 81: GOOOL DINAMO!!! Abdallah transformă fără emoții lovitura de pedeapsă.

Min. 78: Arbitrul acordă lovitură liberă după ce George Cârjan de la Oţelul Galați i-a pus piedică lui Josue Homawoo. Moroiță își schimbă decizia după o verificare în camera VAR. Penalty pentru Dinamo.

Min. 73: Hakim Abdallah șutează din voleu, dar mingea se duce departe de poartă, iar tabela rămâne neschimbată.

Min. 51: Dennis Politic încearcă să îl surpindă pe portarul Oțelului, dar șutul său este blocat.

Min. 40: Yuri Cisotti trimite un șut din afara careului, dar balonul se duce în afara cadrului porții.

Min. 38: GOOOL DINAMO!!! Hakim Abdallah trimite o pasă bună pentru Eddy Gnahore, iar acesta trimite mingea în plasa porții lui Stoian.

Min. 21: Abdallah are o șansă importantă, dar lovitura sa de cap se duce pe lângă poarta gălățenilor.

Min. 17: GOOOL OȚELUL!!! Pop transformă un penalty acordat de arbitrul Andrei Moroiță după o verificare VAR.

Min. 16: Andrei Moroiță dictează penalty pentru gălățeni după o ținere ușoară a lui Patriche asupra lui Lovric.

Min. 3: GOOOL DINAMO!!! Abdallah trimite o centrare bună în mijlocul careului, iar Dennis Politic marchează cu un șut din prima.

Meciul a început!

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

Dinamo: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura, Gnahore, Pavicic, Amzăr – Milanov, Abdallah, Politic
Rezerve: Railean, Goncalo, Selmani, Ilic, Iglesias, Bordușanu, Bani, Neagu, R. Grigore, Costin, N. Roșu,
Antrenor: Zeljko Kopic

Oțelul: Stoian – Zhelev, Cisse, Lovric, Silva – Cisotti, Lameira, Teles – Maciel, Pop, Bodișteanu
Rezerve: Rus, Yabre, Gaitan, Farcaș, Ghiocel, Tănasă, Zivulic, Adăscăliței, Jardan, Cîrjan, Rusevic, Pap
Antrenor: Dorinel Munteanu

Meciul Dinamo – Oțelul Galați are loc duminică, 18 februarie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 26-a din SuperLiga. Dinamo a reușit o victorie imensă runda precedentă la Ovidiu, pe terenul Farului, dar continuă să se afle pe loc retrogrdabil, la distanță mare de pozițiile de baraj.

Unde se joacă meciul Dinamo – Oțelul Galați

Întâlnirea Dinamo – Oțelul Galați se dispută duminică, 18 februarie, de la ora 20:00 pe stadionul Arcul de Triumf din București, în etapa a 26-a din SuperLiga. Deși s-a vorbit despre faptul că nu se va mai juca fotbal pe micuța arenă de 7000 de locuri de lângă Arcul de Triumf și că va rămâne exclusiv pentru rugby iată că Dinamo revine pe acest stadion, unde a mai evoluat de  câteva ori în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Victoria câinilor la Ovidiu are și darul de a trezi din nou speranțele suporterilor dinamoviști, acest lucru ducând la ceva inimaginabil, adică se va desfășura cu casa închisă, toate biletele fiind epuizate. Asta va pune o mare presiune asupra echipei lui Dorinel Munteanu, care a pierdut prima dată în deplasare în acest sezon în ultima etapă, 1-2 cu Rapid.

Cine transmite la TV partida Dinamo – Oțelul Galați

Partida Dinamo – Oțelul Galați  se joacă duminică, 18 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul Arcul de Triumf din București, în etapa a 26-a din SuperLiga, și va fi televizată pe posturile TV Digi Sport 1 Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București, duminică, 18 februarie, va fi o vreme frumoasă pe tot parcursul zilei, fără să existe nici cel mai mic pericol de precipitații. Maxima zilei va ajunge la 11 grade la amiază iar la ora partidei sunt estimate în jur de 5 grade. Faptul că nu va ploua va fi bine și pentru suprafața de joc, una nu tocmai bună. Arbitrează Andrei Moroiță din Ploiești.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Dinamo – Oțelul Galați

La Dinamo continuă întârirea lotului. A venit atacantul kosovar Selmani, care deja va fi pe bancă la acest meci și al doilea este fundașul Edgar, care a ajuns la București sîmbătă seara și abia a semnat contractul. În schimb fundașul Bena nu mai face parte din lista A, dar continuă să fie plătit de club, deoarece nu și-a găsit echipă.

ADVERTISEMENT

Oțelul a făcut și ea foarte multe schimbări în lot. Dorinel Munteanu va juca la victorie acest meci, pentru că astfel gălățenii ar face 34 de puncte și ar veni la un punct de ultima poziție de play-off. Munteanu a spus că își dorește salvarea lui Dinamo dar după ce echipa lui va lua toate punctele în acest meci.-

Cote la pariuri pentru Dinamo – Oțelul Galați

Este un meci foarte echilibrat din perspectiva caselor de pariuri, care, surprinzător, privind locurile din clasament, pentru că Dinamo este favorita lor, la cota de 2,80. Oțelul are 3,20 să câștige acest meci. Șansă dublă 1X are cotă de 1,40 iar gol marcat de Dinamo 1,30. Șansă dublă X2 are cotă de 1,55 și un gol al oaspeților ajunge la 1,40.

ADVERTISEMENT

Dinamo – Oțelul este o dispută cu multe partide directe, 55 la număr, iar bucureștenii au câștigat de cele mai multe ori: 34 de ori. Mai sunt 7 egaluri și 14 succese pentru Oțelul. La București Dinamo a câștigat 22 din cele 27 de meciuri, unul a fost egal și patru victorii au obținut gălățenii.

 

 

ADVERTISEMENT