Sport

Dinamo – Oțelul Galați 3-3, în etapa 3 din grupele Cupei României Betano. Dorinel merge în sferturi după un thriller

Oțelul Galați termină la egalitate cu Dinamo, scor 3-3, în etapa a 3-a a grupei C din Cupa României Betano, și se califică în sferturile de finală.
07.12.2023 | 22:39
Dinamo  Otelul Galati 33 in etapa 3 din grupele Cupei Romaniei Betano Dorinel merge in sferturi dupa un thriller
Cristian Costin în pliă acțiune la meciul Dinamo - Oțelul Galați, din Cupa României Betano. Sursă foto: Gheorghe FLUȘTER/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
07-12-2023
18:05

Dinamo București - Oțelul Galați 3-3 (Bena 22, Amzăr 65, Gregorio 84 / Teles 25, Bena 53 aut., Cisse 57)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Oțelul scoate cu mari emoții o remiză cu Dinamo pe Arcul de Triumf, scor 3-3, și se califică în sferturile de finală ale Cupei României Betano. ”Câinii” părăsesc competiția neînvinși.

gc

Min. 90 – Cisse vede direct cartonașul roșu pentru un fault în poziție de ultim apărător asupra lui Bani. Dorinel Munteanu a protestat la această decizie și a fost trimis în tribune.

Min. 84 – GOOOL Dinamo!!! Gregorio înscrie cu o lovitură de capă după centrarea lui Amzăr.

Min. 65 – GOOOL Dinamo!!! Amzăr scapă în partea stângă și îl păcălește pe Dur Bozoancă cu un șut la colțul scurt din unghi închis.

Min. 57 – GOOOL Oțelul!!! Cisse marchează în urma unui corner și mărește avantajul oaspeților.

Min. 53 – GOOOL Oțelul!!! Pop centrează din partea dreaptă și Bena, nejenat de nimeni trimite mingea în proprie poartă în momentul în care a vrut să respingă.

Min. 31 – Pop reia cu capul o centrare din dreapta, dar mingea lovește bara porții lui Golubovic.

Min. 25 – GOOOL Oțelul!!! Teles restabilește egalitatea cu un șut de la 14 metri deviat decisiv de un fundaș dinamovist.

Min. 22 – GOOOL Dinamo!!! La un corner al ”câinilor”, Bena se înalță dintre 2 fundași adverși și înscrie cu o lovitură de cap.

Min. 14 – Tănasă șutează frumos de la 17 metri, dar Golubovic plonjează și respinge în corner.

Min. 9 – Tănasă scapă singur cu portarul Golubovic, dar șutul său îl nimerește pe acesta înm poept.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Dinamo – Oțelul Galați.

  • Dinamo București: Golubovic – Alves, Bena, Patriche – C. Costin, Iglesias, Ilic, Amzăr – Ghezali, Gregoria, Politic. Rezerve: Began, Moura, Roșu, Țîră, Abdallah, Bordușanu, Bani, Giafer, R. Grigore. Antrenor: Zeljko Kopic.
  • Oțelul Galați: Dur Bozoancă – Zhelev, Yabre, Cisse, Gomes – Lopez Varela, Cisotti, Teles Pereira – Ferreira Maciel, Fatai, Tănasă. Rezerve: Stoian, Cîrjan, Neagu, Dimitrov, Pop, Rus, Ghiocel, Jardan, Zivulic. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Meciul Dinamo – Oțelul Galați are loc joi, 7 decembrie, cu începere de la ora 20:45, în cadrul etapei a 3-a, ultima din grupa C a Cupei României Betano. Ambele echipe au șanse de a merge în sferturi, dar bucureștenilor le este obligatorie victoria, în timp ce oaspeții se mulțumesc cu un egal pentru calificare.

Unde se joacă meciul Dinamo – Oțelul Galați din Cupa României Betano

Confruntarea Dinamo – Oțelul Galați se desfășoară joi, 7 decembrie, de la ora 20:45, pe stadionul Arcul de Triumf din Capitală, în etapa a 3-a a grupei C a Cupei României Betano. Ambele echipe păstrează șanse reale la calificare, însă Oțelul pare formația mai solidă, determinată să forțeze ieșirea din grupe.

ADVERTISEMENT

În schimb, un factor determinant pentru Dinamo va fi lipsa suportului fanilor, total dezamăgiți de jocul slab al echipei și de situația din clasament. Mai mult, starea vremii, total potrivnică fotbalului, ar putea ține iubitoriii fotbalului în casă, astfel că tribunele cochetului stadion de la Șoseaua Kiseleff au toate șansele să fie puțin populate.

Cine transmite la TV partida Dinamo – Oțelul Galați

Partida Dinamo – Oțelul Galați se joacă joi, 7 decembrie, de la ora 20:45, pe stadionul Arcul de Triumf din Capitală, în etapa a 3-a a grupei C  a Cupei României Betano. Meciul va fi televizat pe canalele Digi Sport 2 și Prima Sport 2, însă partida mai poate fi vizionată pe site-ul FANATIK.RO, în  format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La ora meciului se stimează că vor fi două grade Celsius, pe lângă zăpadă sau lapoviță, astfel că cele două formații aflate pe teren vor avea mari dificultăți în a practica un fotbal combinativ. Rămâne de văzut cum se va comporta Dinamo, echipă obligată să câștige partida pentru a obține calificarea în sferturi.

Ce absențe sunt în întâlnirea Dinamo – Oțelul Galați

Este probabil că ambele echipe nu vor aborda acest meci cu titularii, mai ales gazdele, formație concentrată momentan la evitarea retrogradării în SuperLigă. ”Câinii roșii” sunt mai degrabă cu gândul la partida din campionat, de luni, când vor primi vizita Universității Cluj.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil nici Dorinel Munteanu nu va trimite pe teren formula de start standard, deși e clar că gălățenii vor să ajungă în sferturi. Asta, în condițiile în care Cupa României e cea mai ușoară cale spre cupele europene la finele sezonului.

Cote la pariuri la jocul Dinamo – Oțelul Galați

Casele de pariuri privesc această partidă drept una foarte echilibrată, diferența dintre cotele acordate la victorie fiind foarte mică. Firesc, Oțelul are prima șansă, la cota de 2,60 în timp ce dinamoviștii au primit 2,90 pentru victorie. Șansă dublă X2 are cotă de 1,40 iar șansă dublă 1X are cotă de 1,45. Mai mult, gol marcat de oaspeți are cotă de 1,35 iar un gol Dinamo ajunge la 1,40.

ADVERTISEMENT

Dacă Oțelul Galați a promovat cu puțin emoții în SuperLiga, însă e revelația campionatului, nu același lucru se poate spune despre Dinamo. Bucureștenii sunt acum pe loc direct retrogradabil, cu doar 10 puncte, iar șansele de salvare pentru ”câini” par foarte mici. În aceste condiții, rămâne de văzut care va fi soarta lor în Cupă.

ADVERTISEMENT